мегатон Публикувано Август 8, 2010 Публикувано Август 8, 2010 Кавъри,допадат ми за разсвирване .... Цитирай
Fractal Отговорено Август 8, 2010 Отговорено Август 8, 2010 Само предполагам, но си бил или си тамбурист. Има нещо в постановката ти и резнатат акитарка, което ме навява на тая мисъл. Познах ли? Цитирай
Fractal Отговорено Август 8, 2010 Отговорено Август 8, 2010 Позна, не съм бил. (и да съм бил пак щеше да си познал де, просто отговарям на първия ти въпрос) Цитирай
Бицев Отговорено Август 8, 2010 Отговорено Август 8, 2010 СкивА ли? Винаги познавам! Ама айде - да не цапаме темата. Човека свири много сръчно - браво! Цитирай
Tozi Отговорено Август 8, 2010 Отговорено Август 8, 2010 @Мегатон - екстра е! Интересното е че свириш втората част на Трилогията с дабълхенди. Едно време така беше модерно поради незнам каква причина - Ингви си суипва там на две струни и по принцип много рядко бута с две ръце по грифа - тук таме с перце. Както и да е - яко разсвирване! @Fractal - Мисля че човека не е тамбурист - съдейки по дясната му ръка. Ама де да знам хора разни - познавам един тамбурист който казваше, (за съжаление) че българската музика била голяма глупост и искаше да забрави всичко което го бяха учили в музикалното и се учеше да свири като китарист - гръцка музика....... Цитирай
мегатон Отговорено Август 9, 2010 Автор Отговорено Август 9, 2010 Благодаря за коментарите!С удоволствие свиря и народна музика,със сигурност развива техниката.Що се касае до дясната ръка постановката не е като при тамбура със сигурност,въпреки че свиря тамбура и бузука,/за съжаление по-рядко/ Относно ''Трилогията,тукако ти направи впечатление/към ''Tozi''/темпото ми е по-бързо с около 10-15 единици от това на Малмстийн/не че ще правиме рекорди,така си реших/Затова го свирих с ''дъбъл хенд''то Малмстийн си е единствен.както и българската народна музика с тая разлика че не толкова известна,но да се надяваме за в бъдеще.... Цитирай
Tozi Отговорено Август 9, 2010 Отговорено Август 9, 2010 Относно ''Трилогията,тукако ти направи впечатление/към ''Tozi''/темпото ми е по-бързо с около 10-15 единици от това на Малмстийн/не че ще правиме рекорди,така си реших/Затова го свирих с ''дъбъл хенд''то Малмстийн си е единствен.както и българската народна музика с тая разлика че не толкова известна,но да се надяваме за в бъдеще.... Темпото не би трябвало да е проблем при контролиран суип. Колкото за твърдението за българската народна музика - не си прав - известна е много и ще става още по-известна. Просто когато си гледаме в краката няма как да видим небето. Запиши някоя импровизация и с тамбурата - ще се радвам да чуя и видя. Право или ръченичка или каквото ти е на душа. Пък може и трилогията накрая - в ганкино. Цитирай
Recommended Posts