s.y.n.t.h Публикувано Февруари 24, 2006 Публикувано Февруари 24, 2006 Имам малък проблем със свързването на синтезатора ми с MIDI кабел към game порта на звуковата карта(модела и е Creative Soundblaster PCI 128).Имам няколко синтезатора и помежду им мидито работи без проблеми на всеки един от тях ,значи проблема не е в тях.Специално се интересувам за YAMAHA AN1x-свалих си от интернет едитор за този синтезатор,същто и огромен брой звуци за него и искам да ги изпратя на синтезатора,само че не става.Нагласил съм настроиките на компютъра да засича мидито от звуковата карта,на синтезатора съм нагласил да получава информация на 1-ви канал,а от едитора да изпраща на 1-ви канал.Избирам звука в едитора и натискам send да го изпрати на синта,на екрана пише sending,и уж го изпраща,но на синтезатора си седи фабричния звук и не получава нищо.Купих си MIDI кабел за свързване към game порта (с накрайник 15-ка за game порта и две 5-ци за MIDI IN и OUT)MIDI IN на кабела го връзвам в MIDI OUT на синтезатора,а MIDI OUT на кабела го връзвам в MIDI IN на синтезатора както си му е редът.Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен!!! Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Прочети в упътването на синтезатора дали не трябва да натиснеш някакви копчета или да влезеш в специален режим, за да получаваш такива неща. Цитирай
Recommended Posts