bobalan Отговорено Февруари 27, 2006 Автор Отговорено Февруари 27, 2006 Айде ,здравей с пожелание никога да не пърдиш лайна! благодаря, подобно Нека никога не се осирам когато пърдя и когато свиря Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Айде ,здравей с пожелание никога да не пърдиш лайна! благодаря, подобно Нека никога не се осирам когато пърдя и когато свиря ха дано Цитирай
bobalan Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 сетих се една от любимите си песни - Firefarter на Продиджи Поздрав за всички! Цитирай
fLiSk Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Имаше една дето много и се дразнех, на Селийн Дион - My Fart Will Go On, ама смея ли да те поздравя с нея Цитирай
bobalan Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 Имаше една дето много и се дразнех, на Селийн Дион - My Fart Will Go On, ама смея ли да те поздравя с нея aaaaaaaa, много благодаря за чудесния поздрав!!! Връщам с поздрав: "Quit playing games with my fart" на Тейк Дет Цитирай
fLiSk Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Аааа и да питам... цвичките да не би да са и за да изпълняваш изненадващ акции за Газоснабдяване - София Цитирай
bobalan Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 Аааа и да питам... цвичките да не би да са и за да изпълняваш изненадващ акции за Газоснабдяване - София те ми служат за да се измъквам незабелязано в неловки ситуации.... (като пръдня през гащи) Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 (като пръдня през гащи) Това е като в ония виц дето Дяволът (в нашия случай Змея ) хванал бай Ганьо и му казал, че ще го убие, ако не може да отговори на някой въпрос, зададен от бай ти Ганя... Ганьо Балкански пръднал юнашки и питал: А сега кажи пред коя дупка на гащите ми излезе? Цитирай
bobalan Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 пръднята излиза през незнайно коя дупка, но влиза винаги през две точно определени - тези на носа Цитирай
eXile Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Пръднята е божествена, щом е гръмка и тържествена. Живо здраво Цитирай
bobalan Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 (Редактирано) засмъдяват пише се засмърдяват И очите не смърдят, само пръдните иначе "мъд" е корен в други думи, напр. мъдурист, измъдвам.... Редактирано Март 4, 2006 от bobalan Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 засмъдяват пише се засмърдяват И очите не смърдят, само пръдните иначе "мъд" е корен в други думи, напр. мъдурист, измъдвам.... Абе правилно си го е написал, Боболане. Има такава думичка, но нейсе Има един сайт http://www.ifarted.com , сигурен съм, че ще ти се понрави, аз лично много се смях там! Цитирай
bobalan Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 засмъдяват пише се засмърдяват И очите не смърдят, само пръдните иначе "мъд" е корен в други думи, напр. мъдурист, измъдвам.... Абе правилно си го е написал, Боболане. Има такава думичка, но нейсе Има един сайт http://www.ifarted.com , сигурен съм, че ще ти се понрави, аз лично много се смях там! момче, пошегувах се. Ние с дядо ти Итсе колко боб сме изяли заедно Благодаря за сайта Цитирай
Recommended Posts