liquid_death Отговорено Август 12, 2010 Share Отговорено Август 12, 2010 (Редактирано) Супер е, но охлаждане си трябва и препоръчвам пасивно с вентилационен отвор. Между другото си объркал поставянето на страничните дръжки.Завърти ги на 180 градуса.По-голямата изрязка е отгоре, така че като го носиш, да е удобно за ръката. Редактирано Август 12, 2010 от liquid_death Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
angelko Отговорено Август 13, 2010 Автор Share Отговорено Август 13, 2010 Супер е, но охлаждане си трябва и препоръчвам пасивно с вентилационен отвор.Между другото си объркал поставянето на страничните дръжки.Завърти ги на 180 градуса.По-голямата изрязка е отгоре, така че като го носиш, да е удобно за ръката. Да,за охлаждане мисля ако лампите висят надолу нещо подобно на това: Visit Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Август 13, 2010 Share Отговорено Август 13, 2010 Да,за охлаждане мисля ако лампите висят надолу нещо подобно на това: Ако лампите висят надолу трябва ритейнъри... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyubohar Отговорено Август 13, 2010 Share Отговорено Август 13, 2010 Ako усилвателя е MV3 висенето на лампите е много неудачно. Платката е с много некачествен фолиран гетинакс,цоклите са бакелитови и всички части адски ще се нагряват. Лампите се слагат надолу ,ако изпълнението на усилвателя е върху шаси, а карантията е под шасито. Продават разни декоративни решетки.Изрязваш отвор отгоре на кубето слагаш една черна решетка и си готов. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Август 13, 2010 Share Отговорено Август 13, 2010 ^ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyubohar Отговорено Август 23, 2010 Share Отговорено Август 23, 2010 Няма ли развитие? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
angelko Отговорено Август 23, 2010 Автор Share Отговорено Август 23, 2010 Няма ли развитие? да,днес завърших шасито,изгубих цял ден в чакане в един цех да плазмено рязане.Фирмата където поръчах предния и задния панел искаха проект в CorelDRAW,а фирмата за рязане в AutoCAD 2000 което доста забави и обърка плановете.Също разглобих старото MV. Взех керамични цокли за лампите,които с трафовете ще висят отвън шасито. Ето шасито досега Visit Visit Visit Търках ламарините с ъглошлайфа до блясък.Смятах грунд,но реших без грунд и боя ,която излишно ще се напича и мирише,казаха ми за някакъв преобразувател на ....някой си, който се нанася и един вид оксидира и потъмнява метала и го запечатва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
angelko Отговорено Август 23, 2010 Автор Share Отговорено Август 23, 2010 Ето и проекта за заден и преден панел Visit Visit Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Август 23, 2010 Share Отговорено Август 23, 2010 (Редактирано) Съдейки по тази картинка: Трябва да завъртиш 2те странични дръжки на 180 градуса. ЕДИТ: Освен това не знам като са разположени толкова ниско дали няма да се измести центъра на тежестта и при носене на тази апаратура от 2ма човека тя да се стеми да се обърне с главата надолу. Виж, ако идеята е кубето да се носи обърнато, то тогава дръжките са си наред. Редактирано Август 23, 2010 от Nikifena Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
angelko Отговорено Август 24, 2010 Автор Share Отговорено Август 24, 2010 Да,за съжаление,го забелязах,след като ги поставих,както и други хора,изхождах от това ,че на мен носенето ми е по-удобно като държа отдолу.Опасявам се,че при едно завъртане вече дръжката наистина ще дойде ниско и може да стане неустойчиво...освен ако двата говорителя не са значително по-тежки от шасито... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts