jazzbass1 Публикувано Август 5, 2010 Публикувано Август 5, 2010 Здравейте,имам проблем-С тази карта-таскам 122 с уиндоус 7 съм,разпозна си картата,качи си драйвъри и уж всичко е наред...но когато отворих adobe auditiona няма избор на вход-т.е. показва и работи само микрофонния вход на лаптопа.Не можах по никакъв начин да постигна успех!Иначе през аналоговия изход всичко е наред,но...не е това Рио де Жанейро!! Цитирай
sardaesox Отговорено Август 5, 2010 Отговорено Август 5, 2010 Пробвай с reaper-на мен там ми работи безотказно-и аз съм със уйн7х64 битов,само се увери че си сложил последните драйвъри,които са за mkII. Цитирай
jazzbass1 Отговорено Август 7, 2010 Автор Отговорено Август 7, 2010 Здравейте,имам проблем-С тази карта-таскам 122 с уиндоус 7 съм,разпозна си картата,качи си драйвъри и уж всичко е наред...но когато отворих adobe auditiona няма избор на вход-т.е. показва и работи само микрофонния вход на лаптопа.Не можах по никакъв начин да постигна успех!Иначе през аналоговия изход всичко е наред,но...не е това Рио де Жанейро!! аз съм с 32 битов и с us 122няма мк123.първия модел със синичката лента Цитирай
jazzbass1 Отговорено Август 7, 2010 Автор Отговорено Август 7, 2010 Здравейте,имам проблем-С тази карта-таскам 122 с уиндоус 7 съм,разпозна си картата,качи си драйвъри и уж всичко е наред...но когато отворих adobe auditiona няма избор на вход-т.е. показва и работи само микрофонния вход на лаптопа.Не можах по никакъв начин да постигна успех!Иначе през аналоговия изход всичко е наред,но...не е това Рио де Жанейро!! аз съм с 32 битов и с us 122няма мк123.първия модел със синичката лента и не разбрах точно какво да правя с рипеър и къде е той? Цитирай
presly Отговорено Август 7, 2010 Отговорено Август 7, 2010 Настрой си входовете на Аудишъна да ползва Таскама, а не вградената карта. Има и много добър хелп файл. Иначе ситуацията заприличва на "умрял пръднал - глух чул".... Цитирай
sardaesox Отговорено Август 7, 2010 Отговорено Август 7, 2010 Ами човека е писал ,че точно рутинга не може да оправи,затова му препоръчах хоста REAPER-лек,удобен и с много възможности за входове-изходи.Пък си има и много уроци за него. Цитирай
jazzbass1 Отговорено Август 9, 2010 Автор Отговорено Август 9, 2010 Настрой си входовете на Аудишъна да ползва Таскама, а не вградената карта. Има и много добър хелп файл. Иначе ситуацията заприличва на "умрял пръднал - глух чул"... Много благодаря за изчерпателния отговор!ННямаше да се сетя за това!!!Нали това е цялата работа,че не ми показва друг вход,освен микрофон!На аудишъна откъде се избират входове?Не можах да открия такова място!!а ИНАЧЕ как беше умрял...глухх-това върши страшна работа и много помага!Нали това е и целта на форума!БЛАГОДАРЯ! Цитирай
presly Отговорено Август 12, 2010 Отговорено Август 12, 2010 А в каквито и да е други аудио приложения работи ли картата? Цитирай
Recommended Posts