Dilian Nedev Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 (грешката в името е желана , за разлика от странното неритмично вокално издевателство) Ем ... гаврата не е спряла все още. Само дето си доказах , че не мога нито да шредвам , нито да измислям каквито и да е сола http://www.4shared.com/audio/IS-Ccqw7/Dili...mi_pazi__G.html http://soundcloud.com/diliannedev/dilian-n...zi-galena-cover Cheers! Цитирай
sasli Отговорено Август 4, 2010 Отговорено Август 4, 2010 Ахаха Нищо им няма на солата, върха са си Цитирай
dedomito Отговорено Август 5, 2010 Отговорено Август 5, 2010 Много забавни ти се получават кавърите .Определено кефят Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 5, 2010 Автор Отговорено Август 5, 2010 Хах мерси на всички @dedomito - нали знаеш , има много значения на думата "забавни" в твоето изречение. Ще се зарадвам да разбера кое от всичките е валидното за този случай Цитирай
jkolarov Отговорено Август 5, 2010 Отговорено Август 5, 2010 Супер са яки и двата кавъра, може ли да споделиш как вадиш вокалните тракове? Поздрави! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 5, 2010 Автор Отговорено Август 5, 2010 Първо , може би трябва да кажа , че линковете горе са два заради двата различни хостинга . @jkolarov - Никакъв чист вокален трак не е използван в нито един от кавърите ми в този стил. Има два варианта общо взето за постигането на някакъв по-чист трак от оригинала в зависимост от това дали имаш инструментал на песента или не. YouTube има известно количество клипчета по тези въпроси (keywords : DIY Acapellas) Цитирай
dedomito Отговорено Август 5, 2010 Отговорено Август 5, 2010 Хах мерси на всички @dedomito - нали знаеш , има много значения на думата "забавни" в твоето изречение. Ще се зарадвам да разбера кое от всичките е валидното за този случай Забавни в най-добрия смисъл на думата . Слушам и се кефя , даже си представям как някоя едногърда фолк певица мята не гюбеци , а пее и куфее едновременно :-) Много са яки парчетата и най-важното е че много ти се получават , определено ти се отдава стила . Цитирай
Opeth Отговорено Август 5, 2010 Отговорено Август 5, 2010 Кавъра е доста добър, но щеше да е по-яко, ако беше малко по-тежичък. Така просто не е достатъчно голяма гавра. Иначе ангажимента ти ма кефи. Харесват ми повече такива като „Късам ти нервите“ и „Поръчай пак“, които си пускал по-рано. Кавърите ти има ли ги някъде качени всичките на едно място, със и без вокали? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 6, 2010 Автор Отговорено Август 6, 2010 Засега нищо не е събрано на едно място , мисля си за разширяване на youtube канала в посока да кача абсолютно всичко , което съм складирал А иначе ако правилно съм разбрал въпроса - кавърите на чалгиите не бих ги постнал без вокалите , защото биха звучали адски прази (перкусиите по принцип са от оригинала , и такива други...) Цитирай
hand_of_doom Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 Абе като ще правите хард аранжимент, вземете да смените и гласа. Супер гадно ми е да слушам някви китари и отстрани някъф плачливо-писклив глас да нарежда простотии :X Почвам да се чудя кой от 2та стила страда повече Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 11, 2010 Автор Отговорено Август 11, 2010 И направо да го правим на друга песен , нали? И все пак не знам дали има нужда пак да пиша , че тези неща не трябва да се слушат от стилово ограничени хора Цитирай
hand_of_doom Отговорено Август 12, 2010 Отговорено Август 12, 2010 Никой не е казал, че правиш друга песен. Просто лично аз не намирам съвместимост между вокалите и аранжимента - с което не искам никак да обидя автора, защото все пак доста се е старал и доста е постигнал P.S.: Предлагам отсега нататък в описанието на подобни теми да се отбелязва, че не са предназначени за "ограничени" фенове на твърдата музика Цитирай
NashaRussia Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 ОЙ ЗВЕЗДА В ШОК ! БРАВО АРАНЖИМЕНТА Е СУПЕР ТАКА ПОП - ФОЛКА СТАВА ЗА СЛУШАНЕ Цитирай
Recommended Posts