Jump to content
Българският форум за музиканти

Самопредставяне...


Scooper

Recommended Posts

Никнейм:Scooper(идва от scoop-черпак..гребло...., -er аз съм си го добавил и просто ми харесва как звучи като цяло)иначе се казвам Пешо!

 

Години: на 16 Юли 2006 ставам на 21, от Берковица...китно градче с много голям алкохолен потенциал(Аз не пия.....когато няма какво)

 

Образование:средно гимназиално....и аз като доста хора тука(предполагам)мъчим висшето!

 

Инструмент/и:Баритон и пиано!На пиано свиря от как се помня т.е. 2 клас некаде!на баритон от 5 клас..мързи ме да смятам колко години са общо и на колко съм бил когато съм започнал!

 

Предпочитан музикален стил:Определям се като "музикален помияр" но слушам предимно Българска Народна музика(не се смейте щото повечето хора това правят) и също слушам предимно Рок и Ретро(малко общо понятие но и аз точно не мога да определя точно какво ретро ми харесва...просто има яки парчета)

 

Вашият вдъхновител:Труден въпрос...но определено бих отговорил че това е хубавата стара бутилка пълна с ракия(разбира се тя трябва да се стъклена и да е от олио или лимоната хехе)Други мои вдъхновители.....трудно е да се каже и може да ви се стори смешно...но вдъхновението ми да се занимавам с музика идва от концертите които гледам по руската телевизия ОРТ(повечето съм ги гледал насила заради майка ми)абе.... значи за вдъхновител мога да посоча и майка ми а също и учителката ми по пиано- русские люди:bravo::ph34r:;);):bravo:

 

Досегашни (не)реализирани проекти:Повечето ми проекти са свързани с баритон-а...започнах да свиря в един детски оркестър към центъра за работа с деца(така и не разбрах защо го затвориха това нещо като си беше много хубаво)След това в т.нар. Орк.Вега-оркестър за сватби и разни други подобни мероприятия,създаден от 6 младежа,които се кефеха да правят кеф на хората(какво ли не сме преживели мани мани)След това от девети клас започнах да ходя на репетиции с Берковската Духова Музика и от тогава до сега се подвизавам там...пада голяма веселба!За нереализираните проекти...хммм много бих искал да зема да почна да свиря с някоя рок групичка защото ми харесва а пък и за какво толкова време съм ходил на уроци на пиано(харесваше ми,но да свириш само класика не си е работа)

 

Странични интереси:Ами интернет,музика(не знам дали трябва тука да се пише обаче това е моята страст), друго..... пиене.... айде другото няма да го пиша да се не изложе хехехе вие си знаете какво му е у главата на северозападнио човек

 

В кратце(или с две думи за вас самите):Добър,умен и в същото време изключително кух младеж който търси различни начини за забавление и как да направи живота си по-добър!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрасти и добре дошъл!

 

....добре запознат съм с алкохолните способности във вашия край - преди няколко години бях на празника на Балкана там и още ме боли главата оттогава ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Белия първак е нещо много приятно и добре загряващо и в същото време отпускащо нещо хехехе:):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

както се казва живеем у новата маала!:)хехе на една улица Акация се казва и е някъде между първо и трето училище

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл !!!

Добро представяне си направил :)

 

хех,не знам защо,но като чуя Берковица и първата ми асоциация е ПЪНК :)

може би заради гостуването на Exploited :guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Малко позакъснял се обаждам, ама просто чак сега забелязах, че сме родени на една и съща дата - може оттам да е приликата с афинитета към народната музика...:) Здрасти :hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха! Добре дошъл! Това баш-прякор ли е - т.е. лепнали са ти го съученици или...? Както на мен едно време ми лепнаха Свирчо. :rolleyes:

В периода 1-5 клас имах един съученик, на който му викахме Черпака. <_>

 

Приятни и ползотворни моменти във форума желая!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да се каже че си е баш прякор:rolleyes:<_<И да 2-3 ма от бившите ми съученици така ми вкат!Страшна работа!<_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.