Scooper Публикувано Февруари 23, 2006 Публикувано Февруари 23, 2006 Никнейм:Scooper(идва от scoop-черпак..гребло...., -er аз съм си го добавил и просто ми харесва как звучи като цяло)иначе се казвам Пешо! Години: на 16 Юли 2006 ставам на 21, от Берковица...китно градче с много голям алкохолен потенциал(Аз не пия.....когато няма какво) Образование:средно гимназиално....и аз като доста хора тука(предполагам)мъчим висшето! Инструмент/и:Баритон и пиано!На пиано свиря от как се помня т.е. 2 клас некаде!на баритон от 5 клас..мързи ме да смятам колко години са общо и на колко съм бил когато съм започнал! Предпочитан музикален стил:Определям се като "музикален помияр" но слушам предимно Българска Народна музика(не се смейте щото повечето хора това правят) и също слушам предимно Рок и Ретро(малко общо понятие но и аз точно не мога да определя точно какво ретро ми харесва...просто има яки парчета) Вашият вдъхновител:Труден въпрос...но определено бих отговорил че това е хубавата стара бутилка пълна с ракия(разбира се тя трябва да се стъклена и да е от олио или лимоната хехе)Други мои вдъхновители.....трудно е да се каже и може да ви се стори смешно...но вдъхновението ми да се занимавам с музика идва от концертите които гледам по руската телевизия ОРТ(повечето съм ги гледал насила заради майка ми)абе.... значи за вдъхновител мога да посоча и майка ми а също и учителката ми по пиано- русские люди;) Досегашни (не)реализирани проекти:Повечето ми проекти са свързани с баритон-а...започнах да свиря в един детски оркестър към центъра за работа с деца(така и не разбрах защо го затвориха това нещо като си беше много хубаво)След това в т.нар. Орк.Вега-оркестър за сватби и разни други подобни мероприятия,създаден от 6 младежа,които се кефеха да правят кеф на хората(какво ли не сме преживели мани мани)След това от девети клас започнах да ходя на репетиции с Берковската Духова Музика и от тогава до сега се подвизавам там...пада голяма веселба!За нереализираните проекти...хммм много бих искал да зема да почна да свиря с някоя рок групичка защото ми харесва а пък и за какво толкова време съм ходил на уроци на пиано(харесваше ми,но да свириш само класика не си е работа) Странични интереси:Ами интернет,музика(не знам дали трябва тука да се пише обаче това е моята страст), друго..... пиене.... айде другото няма да го пиша да се не изложе хехехе вие си знаете какво му е у главата на северозападнио човек В кратце(или с две думи за вас самите):Добър,умен и в същото време изключително кух младеж който търси различни начини за забавление и как да направи живота си по-добър! Цитирай
wintermoon Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 здрасти и добре дошъл! ....добре запознат съм с алкохолните способности във вашия край - преди няколко години бях на празника на Балкана там и още ме боли главата оттогава Цитирай
Pinky Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Привет, северозападни ми приятелю! Добре дошъл. Между другото, какво мислиш за белия първак? Цитирай
Scooper Отговорено Февруари 24, 2006 Автор Отговорено Февруари 24, 2006 Белия първак е нещо много приятно и добре загряващо и в същото време отпускащо нещо хехехе:) Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Здрасти!!!Весело изкарване във форумчето! Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Поздрав. Първановите знаеш ли ги? Е, малко земляци падаме. Дй живейш! Цитирай
Scooper Отговорено Февруари 24, 2006 Автор Отговорено Февруари 24, 2006 както се казва живеем у новата маала!хехе на една улица Акация се казва и е някъде между първо и трето училище Цитирай
Kelly Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Добре дошъл !!! Добро представяне си направил хех,не знам защо,но като чуя Берковица и първата ми асоциация е ПЪНК може би заради гостуването на Exploited :guitar: Цитирай
Scooper Отговорено Февруари 24, 2006 Автор Отговорено Февруари 24, 2006 :) Jolene Възможно е...лятото беше много яко шоу! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Привет! :hello: И рИкия да има! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Малко позакъснял се обаждам, ама просто чак сега забелязах, че сме родени на една и съща дата - може оттам да е приликата с афинитета към народната музика... Здрасти :hello: Цитирай
Scooper Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 Не знам може и от дам да афинитета кам народната музика .... Здрасти и на теб! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Хаха! Добре дошъл! Това баш-прякор ли е - т.е. лепнали са ти го съученици или...? Както на мен едно време ми лепнаха Свирчо. В периода 1-5 клас имах един съученик, на който му викахме Черпака. <_> Приятни и ползотворни моменти във форума желая! Цитирай
Scooper Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 Може да се каже че си е баш прякорИ да 2-3 ма от бившите ми съученици така ми вкат!Страшна работа! Цитирай
Recommended Posts