muzicantini Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Тия три песни нямат нищо общо помежду си, ама да не правя три нови теми: Deep Purple - Burn - малко тонът на китарата сякаш има повече дист от необходимото, но нищо. Led Zeppelin - Black Dog - Обичам си Цепелин и това е положението. Dave Brubeck - Take Five - То парчета май беше на Пол Дезмънд в оригинал, ама не съм сигурен. Тонът на китарата смътно напомня на Пат Матини (The Girl Next Door - не филма! ). Цитирай
velit Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 браво супер е поне на мен ми харесва....да е питам как направи записа? Цитирай
muzicantini Отговорено Август 2, 2010 Автор Отговорено Август 2, 2010 Китара - Процесор БОС МЕ25 - Сонар ЛЕ. Бекингите са модифицирани от мен малко. Цитирай
velit Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 аз съм със БОС МЕ20.....кат гледам клипчета със него, не мой а на други звука е много по добър как да си го оправя? Цитирай
muzicantini Отговорено Август 2, 2010 Автор Отговорено Август 2, 2010 Задай си въпросите на ЛС Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 Що ми се струва,че изпускаш палеца на основния риф на Burn? Цитирай
muzicantini Отговорено Август 2, 2010 Автор Отговорено Август 2, 2010 Мне, свиря го точно както си е - с палец, като Ричито. Мисля, че не се чува от качеството на записа. Малко е глуха китарата. Цитирай
Lisa Vegan Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 леле, black dog се е получила адски добре. поздравления. (коментирам само нея, щото и аз съм пристрасна към LedZep : D ) Цитирай
Recommended Posts