Viara Ivanova Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 (Редактирано) Не знам къде е по-подходящо да бъде пусната: в говорилня или самопредставяне, ако има нужда моля който знае и може да я премести И тъй Басе. Защо Басурендер? Бас-у-рендер или Сурендер (йор) бас (ту ми)? п.п. леле с тва copy/paste ставам за резил... имам грешка в темата!! Редактирано Юли 30, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Защо Басурендер? Ами на една репетиция преди много години свирихме I surrender на Rainbow , и нашия "фронтмен" държеше на припева да пеем заедно , но аз все пропусках ..та като дойдеше момента пееше "басурендер " за да се сетя. После така си остана като лаф и реших да го ползвам като ник тука. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 30, 2010 Автор Отговорено Юли 30, 2010 Хаха, между другото когато за първи път ти видях ника се сетих точно за тази песен А Басурендер защо стана басист? Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 (Редактирано) А Басурендер защо стана басист? Музиката е безкрайно нещо....абе - свобода. В нея всички сме равни ..Аз това го прочетох някъде, но съм напълно съкласен ......Да вземем например баскитарата...какво е тя ...ми тя е в основата на всичко..върху нея се гради цялата мелодия..Разбираш ли ?...представи си....ммм все едно къща без основи.. Басът е голяма работа..Не, че аз свиря на баскитара. това си е така. Изобщо ..музиката...това е....в музиката изчезваш..стопяваш се. Не си вече монтьора "едикойси" , дето всички ти пискат и те псуват , а ставаш неделима част от безкрайната хармония на природата Павел (Оркестър без име) Абе брат ми купи някаква очукана баскитара като бях 4-5 клас ..и така. Сега и двамата сме басисти Редактирано Юли 30, 2010 от Басурендер Цитирай
Fallenblood Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 а как стигна до тоя форум? разкажи някой гаф, който се е случвал на сцена. а на репетиция? Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 (Редактирано) а как стигна до тоя форум? Ами търсих в google как да си настроя кюбейса и попаднах тук . Попаднах на един пост на johniebegood и много се напуших...Обясняваше на някакъв пич дето питаше за някакви акорди , а той му каза нещо от сорта "ти първо научи до, ре и ми , пък после питай за септакорди. Много ме издразни тогава и се регистрирах за да му отговоря.. Сега вече знам , че той е един от най-готините басисти в БГ , свирил в една от най-готините блус банди в бг..Знам , че има много неграмотни и случайни хора , които питат постоянно за глупости в този форум.....но тогава не знаех. разкажи някой гаф, който се е случвал на сцена. Ами най-големия ми гаф е , че съм излизал нетрезвен на сцена и то на концерта когато съм свирил пред най-много хора - 4- 5000 а на репетиция? Аз съм специалист по невероятни инциденти , но върха беше като се прибрах с изгорели пръсти и сцепена глава от репетиция...Просто ме удари ток от един разклонител , като фазата беше на едната ръка а нулата на другата ..и от удара подскочих яко назад , икато съм паднал по гръб китарата ме е фраснала по веждата... Редактирано Юли 30, 2010 от Басурендер Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Преди време РокоБГ търсеше басист на B.A.R.S. - останах с впечатлението, че ти свириш на бас в тази банда? Ти ли си на аватара си? Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Преди време РокоБГ търсеше басист на B.A.R.S. - останах с впечатлението, че ти свириш на бас в тази банда? Така е . С Роко се познаваме доста отдавна и имаме незабравими спомени от полвингодишното ни комшийство в Плевен. С него имаме близки критерии за "качествена музика " както и за "качествени хора " Свирихме до зимата заедно ,сега не свирим защото всички са ангажирани с разни проекти..Нещо като творчески отпуск. На есен...ще видим Ти ли си на аватара си? Да. Това е снимка на една картина , която е картина на една снимка. Датира се около 1990 г с радио-въглероден анализ. Сега изглеждам по-ското така... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Кой е най-високият връх в Северна Америка? Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 (Редактирано) Маккинли , Аляска 6 и кусур километра.. Да не си му се качил ? Редактирано Юли 30, 2010 от Басурендер Цитирай
arebegai Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Ако някой ден решиш да прекратиш изявите си пред публика,с кои музиканти от форума искаш да излезеш на последния концерт? Дано да не е скоро де. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Не още, но е в списъка Пробвал ли си да свириш на контрабас? Или си твърдо електриков отенък? Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Мойте приятели винаги ще са моята публика. От форума си избирам Лими ,zombie и Ниньо на барабаните.. 1 Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Пробвал ли си да свириш на контрабас? Или си твърдо електриков отенък? Не . Но имам голямо желание. Нямам опит в свиренето на нетемперирани инструменти . Пробвал съм да свиря на виола , ама съм много зле. Не мога да се похваля с перфектен слух , или просто трябват доста повече упражнения... Цитирай
arebegai Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Колко пъти си подарявал цветя на жена?Най-често по какъв повод? Ако си семеен,може да не включваш ергенския период. Цитирай
Recommended Posts