Jump to content
Българският форум за музиканти

Как да се сдобием


solo5

Recommended Posts

Относно цените си го обяснявам така - много по-евтина излиза доставката от Малайзия до Европа, отколкото пак оттам до Щатите...поне така мисля аз. между другото като го вземах цената на Т25 в сайта им беше 799$, после го свалиха. Защо не знам.

Не е това причината :lol:

Всички стоки, които се продават в $ в USA

в БГ са в Евро :lol:

Тук играят други фактори :think:

(всички се досещаме май :bravo: )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човече, ако ще вземаш Washburn-а, би ли споделил откъде възнамеряваш да се сдобиеш с него? Аз се бях надъхал на Т24 и даже бях полазил MDFk да пробвам неговия Т25, но преди нова година това не се сбъдна по разни причини. Сега празниците и сесиите свършиха и в скоро време пак ще го полазя. Но по въпроса с купуването от Фактор може да възникант проблеми. Аз ходих преди нова година да питам дали могат да ми докарат Т24 и се начена една... То не можело, защото тъкмо били получили нова доставка от китари и басове и не се знаеше дали ще правят пак поръчка. Това пък зависело от продаваемостта на тия басове, които били заредили и може би ако се продадат ще направят поръчка някъде през Февруари и инструментите ще дойдат през Април-Май. ОБАЧЕ!!! дори ако направят поръчка, пак нямало гаранция, че ще могат да поръчат точно Т24, за който ги питах, защото поръчвали точно определени серии, тъй като искали доставките да са само от едно място, на което място имало само от въпросните серии. Иначе цените са много готини: каквито са цифрите на сайта в долари, тук са същите цифри, но в левове. Дори и на инструментите от тогавашната им нова доставка цените бяха точно така. По курса 1USD=1BGN :)

 

Само дето не се знае знае ли се дали ОФИЦИАЛНИТЕ ДИСТРИБУТОРИ могат да ти поръчат и доставят точно това което искаш! Ако преговаряш с тях и постигнеш някакъв напредък, моля те сподели тук!

 

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иначе цените са много готини: каквито са цифрите на сайта в долари, тук са същите цифри, но в левове. Дори и на инструментите от тогавашната им нова доставка цените бяха точно така. По курса 1USD=1BGN :)

така да му се не види :metalist:

Вярно е :)

... как го правят и аз не знам :think:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За MaPuHcKu:

Като интро ще спомена че работя за ФАКТОР, след влизаме директно в основната тема ( 4/4, темпо 160 :godbless: ).

Положението с този модел е трагично. Аз самия го харесвам много и съм сигурен, че не съм единствен, но единствения начин да го внесем е да поръчаме ПОНЕ един контейнер басове - има-няма 200-300 бройки. Ще бъде чудесно като преживяване - и аз имам нужда от забавления :godbless: а ако приложим фройдистки подход можем да се надяваме ( поне жена ми :godbless: ), че това ще доведе до изживяване на травматичните моменти в ранното ми детство и НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ СПРА ДА СИ КУПУВАМ НОВИ БАСОВЕ, УСИЛВАТЕЛИ, КОЛОНИ и др.

Т 25 се прави в отделна фабрика (заедно с моделите Т 24, Force 4 и Force 5), а производителите искат минимални бройки и суми за поръчка. От време на време успяваме да вземем някоя бройка покрай други дистрибутори, но това не е нещо което може да се планира много точно. . . .

Извинявам се за off topic-а.

 

Mephistofel, ако можеш посвири и на двата баса (в един и същ усилвател!!!) и нещата ще се изяснят. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, разбойник, мерси за обяснението <_< От това което ми каза човека в магазина (не знам дали си бил ти или не, защото не знам как изглеждаш) останах с впечатлението, че на пича не му се занимава да провери какво точно искам и дали може да стане. Каза ми горе долу това което написах в предишния си пост и ми се стори странно, че официалния дистрибутор за България не може да доставя всички стоки на фирмата, която представлява, а само някои и то в неопределени срокове. Явно като с всяко друго нещо работите са по-сложни отколкото предполагах че биха могли да бъдат.

 

Лично моя проблем беше, че много харесвам този модел и съм надъхан да си взема такъв. Явно трябва да отворя тема за хората които искат такива басове и като се съберем 200-300 човека ще осъществим доставката ;)

 

МДФк е извадил късмет ;)

 

Ти като по-запознат би ли могъл да дадеш някаква идея как мога да се докопам до такава дъска?

 

Благодаря предварително и край на офтопика ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сигурност не съм бил аз в магазина. За докопването на такава дъска в обозримо бъдеще - мисия невъзможна.

Имаш ЛС.

Редактирано от разбойник
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета разделих темата на 2, защото е кофти да отклоняваме допитването на Mephistofel. Радвам се че моя бас е предизвикал такъв интерес, но трябва да уважим искането му и да запазим темата му по темата <_<.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета разделих темата на 2, защото е кофти да отклоняваме допитването на Mephistofel. Радвам се че моя бас е предизвикал такъв интерес, но трябва да уважим искането му и да запазим темата му по темата :pray:.

/Off: Благодарности,за което! :pray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.