npokonu Публикувано Юли 25, 2010 Публикувано Юли 25, 2010 Още един кавър на любимата ми група: Видеото е снимано с любителска камера, но не е идеално зле Не ни критикувайте много! Цитирай
Лими Отговорено Юли 25, 2010 Отговорено Юли 25, 2010 До тук добре, но на сцена един музикант трябва да се държи така, сякаш прави секс за последно! Цитирай
hand_of_doom Отговорено Юли 25, 2010 Отговорено Юли 25, 2010 Няма да критикувам много Лично според мен аранжиментът на тая песен не става Вокалът - още по-малко :X Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Юли 25, 2010 Отговорено Юли 25, 2010 Много е добро, просто качеството е ташак раздел видео- тук е за смесени mp3-ки Цитирай
-name- Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Вокала упражнявал ли се е въобще на тази песен, гласа му седи тихичко (остави шума от камерата и самото пеене). Следващия път дай по-смело, вижда се, че имаш хъс, пък пеенето все някак ще го изправиш... Цитирай
BWC Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 Вокала честно казано не ми хареса но и аз не се кефа на тоя тип музика , но китариста като цяло ми звучеше много яко и автентично спрямо оригинала. Само евала мога да кажа. Цитирай
npokonu Отговорено Август 10, 2010 Автор Отговорено Август 10, 2010 китариста като цяло ми звучеше много яко и автентично спрямо оригинала.Само евала мога да кажа. Thanks! Цитирай
Recommended Posts