tednet Публикувано Юли 22, 2010 Share Публикувано Юли 22, 2010 Здравейте! Предполагам много от вас са чували за Bare Knuckle Pickups? http://www.bareknucklepickups.co.uk/ Аз исках да си взема един сет Nailbomb, но 180 паунда + доставка му се струваше малко множко.... Та дойде си ми новата китарка и понеже от Emperion са супер яките пичове, ми предложиха да сложат Horizon Pickups вместо стоковите с които беше попринцип... http://horizonpickups.com/products.html Та адски много им се изкефих на адаптерите, мачкат отсякъде. Имах медицински проблеми, не можех да свиря много време и днеска чак успях да посвиря. Просто, най-мощните pickups които съм имал досега. Та реших да ги питам, оказа се, че ARCHITECT 6 е базиран на Nailbomb, а Hexnucleus 7 на Warpig-a. Не само са двойно по-евтини, но имат и безплатна доставка! Като събера малко повече пари, смятам да си сложа такива и на другите китари... Някой друг да има опит с Horizon Pickups? Ако някой има Nailbombs, можем да сравним? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Юли 22, 2010 Share Отговорено Юли 22, 2010 Мен ме интересува китарата Я дай някоя снимка и кажи какво представлява. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tednet Отговорено Юли 22, 2010 Автор Share Отговорено Юли 22, 2010 Изобщо не съжалявам, че си продадох Jackson-a, за да си взема Емперион. Ще напиша за нея в темата за Емперион =) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Юли 22, 2010 Share Отговорено Юли 22, 2010 Ми хади, де! Не очаквах, че някой ще се е обзавел Как беше чакането? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Strungout Отговорено Юли 22, 2010 Share Отговорено Юли 22, 2010 Мерси за инфото! Сериозно ме замисли с тая им оферта Пусни някой семпъл да чуем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юли 23, 2010 Share Отговорено Юли 23, 2010 Освен че са мощни други качества имат ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
serengeti Отговорено Юли 23, 2010 Share Отговорено Юли 23, 2010 Аз имам BK Painkillers и са КЪРТАЧИ.Имам и А/В превклчючваща кутия.Ако има време и желание може да се спретне тест. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts