bulby Публикувано Юли 20, 2010 Публикувано Юли 20, 2010 Напълно импровизирано, с доста грешки, но пък от сърце... Lenny Цитирай
B.B.King Отговорено Юли 20, 2010 Отговорено Юли 20, 2010 Браво!!! Много добре! Пробвай и вариант в който не си толкова точен а с повече фийлинг и динамика като за блууз! Виж и тоя пич - Поздрави за здравата музика! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 21, 2010 Отговорено Юли 21, 2010 Много ми хареса тона! И свирнята я бива. Респект! Цитирай
bulby Отговорено Юли 22, 2010 Автор Отговорено Юли 22, 2010 B.B.King - Ами какво да ти кажа, задължително трябва да си взема читав страт и тогава може да направя по-ударна версия Просто комбинацията от гриф, тон и усещане на ES-335 тип китарата ме предразполага към по-чиста и събрана фраза, да я млатя като стратокастър просто не ми се получава. Пък и липсата на тремоло също си казва думата в това парче. Цитирай
B.B.King Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 Напълно си прав!Стиви си се свири със страт или подобна а иначе китарата ти е супер като тон! Цитирай
Recommended Posts