lavalava Публикувано Февруари 21, 2006 Публикувано Февруари 21, 2006 Сдобих се с 2 тома съответно 13.5" и 10.5" но не знам дали ще им намеря кожи. Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 Човече такива кожи едва ли ще намериш някъде ,освен ако някой не ти ги направи .Сигурен ли си за размерите на 2-та тома ? Цитирай
lavalava Отговорено Февруари 21, 2006 Автор Отговорено Февруари 21, 2006 Сигурен съм,това е някакво много старо амати и е добре направено но размерите ме убиват. Цитирай
lavalava Отговорено Февруари 21, 2006 Автор Отговорено Февруари 21, 2006 Искаше ми се да им сложа и рзонаторни но аз кожи не мога да намеря пък за обрачи да не говорим. Между другото обръчите им са без ринг,като ги сложиш стърчи само кожата. Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 Сигурно искаш да кажеш корпус ,защото обръч и ринг е едно и също , ринга(обръча) служи за натягане на кожите .Така ,че найстина няма как да се помогне на тези томове ,освен ако някой не ти помогне с направата на кожи и рингове ,както казах по-горе .Само да попитам ,ти измервал ли си ги или просто са ти казали размерите и ти си се доверил на думите им или там каквото е ? Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 да има го тоя проблем със стари аматита и май други подобни шитове от време оно...ако намериш кожи,обади,че аз искам за едно барабанче такова да си взема Цитирай
bonzo Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 Според мен може и да стане ако пробваш с нормални 10 и 13 дтига да не се скъсат. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 да и аз така мисля....няма да се скъсат, а разстоянието което ще се образува между корпуса и кожата не е проблем (дори някои фирми го използват като ефект) проблемът е по скоро да паснат на обръча Цитирай
lavalava Отговорено Февруари 22, 2006 Автор Отговорено Февруари 22, 2006 Само да разясня че като се сложи обрача около кожата се получава ринг, при някои обрачи обаче няма ринг. Пробвах да сложа 13" но не става. Цитирай
lavalava Отговорено Февруари 24, 2006 Автор Отговорено Февруари 24, 2006 Стана с 14" и то много готино,остана да намеря 11" обръч и кожа. Цитирай
petkunq Отговорено Май 7, 2006 Отговорено Май 7, 2006 ми и аз имах подобен проблем с едно томче ама го развих, огънах го малко и си го направих по мярка иначе съм почти убеден че няма да намериш, 'щото и аз търсих бая време преди да се реша да го направя т'ва Цитирай
imperor Отговорено Май 7, 2006 Отговорено Май 7, 2006 За първи път чувам, че има нестандартни "Амати"... За това, че има нестандартен размер на "Тактон" ("Трова") от 14'', който не е 371 мм, а е 378 мм. - знам, даже имам още у нас резонансна и бойна "Конранд" от онова време. Нито е 14'', нито е 15... Просто си е комунистическа изгъзица. Който е купил стария ми "Тактон" обаче няма да има проблеми. Дървенията е шлайфана до точните 14 инча... Цитирай
Recommended Posts