Свилен Бас Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 (Редактирано) "Новите" парчета не са много нови, но до сега не сме ги обявявали. За който няма време да ги гледа и четирите, щрихирам накратко, за да си избере по-лесно поне едно Първото (Мери) е тихо, умерено темпо, встрани от шумния рокенрол, но с рокенрол отношение. Второто (Нелирично) е по-мрачно, леко тежко и др. работи - може би, намопня интелигентния Дъ Дорс, но с Джими Хендрикс на китарата Третото (Предател) е бързо, праволинейно, безкмопромисно, силно ей-си-ди-си повлияно и още нещо. Всяка песен си има история и някой път бихме могли и да ги разкажем Четвъртото е изненада - джем сешън с колегата Ники от Завод Ленин, който беше забелязан в публиката и поканен на сцената, разбира се П.П.: Специални поздрави и благорадности на кака Невенка - Малиновица за прекрасните кадри и нервите разбира се Редактирано Юли 19, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Лими Отговорено Юли 19, 2010 Отговорено Юли 19, 2010 (Редактирано) На певеца така ли му харесва да си пее, или не може по друг начин? Редактирано Юли 19, 2010 от Лими Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 19, 2010 Автор Отговорено Юли 19, 2010 ^ Бъди по-конкретен, че не разбирам за какво говориш - може и твърде много да съм се "изкривил", а и използвай смело повече думи, че "емот-иконките" са твърде безлични? П.П.: Ако не си разбрал, много ценя критиките и смело подканям всички, пишещи в мои теми да говорят свободно - в случая просто забравих, така че не се притеснявай ако имаш да казваш "неприлични" работи (ама да знаеш, че после ще предам на бандата) Цитирай
Лими Отговорено Юли 20, 2010 Отговорено Юли 20, 2010 Певеца пее с неясна дикция и неясна мелодия! Но ако това е целта му/ви, поради стилови норми някакви.... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 20, 2010 Автор Отговорено Юли 20, 2010 ^ Признавам, че не разбирам за какво говориш, а може просто кофеина и никотина да са ми под нормата в момента... Цитирай
maringtr Отговорено Юли 20, 2010 Отговорено Юли 20, 2010 (Редактирано) Аз се изкефих певеца как се представи на публиката миналия път "Аз съм еди-кой-си, ПИЯНИЦА И БЛУСАР" ХАХАХАХХА Яко блус пичове Редактирано Юли 20, 2010 от mbezhanov Цитирай
fildi Отговорено Юли 20, 2010 Отговорено Юли 20, 2010 Аз имам само малко претенции към динамиката на 'Нелирично' - мисля, че в началото е добре да е малко по-тихо отколкото го прави колегата на барабаните. Не че така не е добре де, но да си кажа и аз мнението Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 21, 2010 Автор Отговорено Юли 21, 2010 (Редактирано) ^Значи, по принцип, това е първоначалният замисъл, но има и нещо друго. Всъщност, няколко неща: винаги ме е дразнело когато отида в нова банда, която претендира за "импровизация" и "свобода", а в крайна сметка очаква нещо конкретно от теб, но не и това, което чувстваш/мислиш/чуваш/виждаш. Не исках да бъда такъв и явно на колегата-барабанист усещането за парчето е различно от нашите представи и навици (въпреки, че му споделих оригиналнага идея), а освен това, имайки предид и името "Нелирично", смятам, че подобни барабани, на фона на тих бас, вокали и китара правят настроените още по "нелирично" Та, в момента продължавам да оценявам какво се случва, но определено все по-адекватно започва да ми звучи ^^"Пияницата и блусар" се казва Любо, но освен това е и поет (даже познавах част от поезията му преди да се запознаем и направим бандата и за мен беше чест и т.н.) Редактирано Юли 21, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Recommended Posts