Stinger Публикувано Юли 12, 2010 Публикувано Юли 12, 2010 Всеки който има опит с допълнителни ефекти към комплекта, независимо в студио или на живо да сподели.Става въпрос за специфичен звук.Искам да си купя някакви такива играчки, но не съм решил още какви да бъдат. Гейт и компресор или някакъв 3D процесор. Или и трите. Моля да споделите, за да не си хвърлям парите напразно, а да има полза... Цитирай
vihro Отговорено Юли 14, 2010 Отговорено Юли 14, 2010 Според мен темата е за "Хардуер".Там ще получиш повече инфо относно това,което те вълнува.Тук май повече се вълнуваме от акустичната част на инструмента.Успех Цитирай
a1RwalK Отговорено Юли 14, 2010 Отговорено Юли 14, 2010 Ем аз не съм запознат с тези неща, но мисля че е хубаво да има една такава тема в раздела ни.. Имам предвид за "електронните" добавки към акустичния сет. Все пак сме в ерата на новите технологии Цитирай
Stinger Отговорено Юли 14, 2010 Автор Отговорено Юли 14, 2010 (Редактирано) За мен са важни мненията на барабанистите, а не на другите...Ясно е че ще се набутам и после пак продажби, ако нещо не е точно.Но това е то да имаш скъпо хоби. Поне ще имате инфо от първа ръка. Редактирано Юли 14, 2010 от Stinger Цитирай
Recommended Posts