мегатон Публикувано Юли 9, 2010 Share Публикувано Юли 9, 2010 Отговор на всеки въпрос! Възможно ли е? .......''за всичко иде час''......Еклесиаст 3:1 всеки пост-отговор на въпрос или по-скоро за толерантното отношение към питащите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юли 9, 2010 Share Отговорено Юли 9, 2010 Ако е заради отговора - възможно е. Дали ще е смислен е друг въпрос. Хората, даващи отговорите, се изчерпват да отговарят едно и също по няколко пъти. Възможно е да отстъпят отговарянето на по-слабо подготвените. От това качеството на отговора пада и после кой е виновен? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Юли 10, 2010 Share Отговорено Юли 10, 2010 В този форум съм от 2004-та година, ако не ме лъжат спомените. От тогава до сега се изписаха ужасно много теми и се зададоха много въпроси, които ги има в съдържанието на форума. Идеята на този форум по принцип е да е масив от информация, която да е от помощ. Уви хората от нежелание да търсят(не само във форума) питат като ермомелки едно и също и се сърдят ако някой ги отсвири изнервено. Разбирам и двете страни защото и аз не съм се родил научен и съм питал тук, но в да не кажа всички случаи след като съм попрочел и не съм неподготвен. Наистина има голямо значение как се пита, а и кой отговаря. За мен отговорът на въпроса ти е - не. Няма как да се отговори на всеки при положение, че не всеки е опитал сам да стигне до извод и отговор, а и не всеки е положил усилие да напише разбираемо въпроса си. В крайна сметка това е форум за музиканти, които да обменят опит и новинки около апаратурка, методики на свирене, нови парчета. Идеята на форума не е да отнеме функциите на музикалните педагози, специалистите и продавач-консултантите. Адски много народ криво разбира идеята на форума или сам си изгражда грешната представа как форум с 18 000 потребителя трябва да се нагажда спрямо неговите въпроси. По мои наблюдения това не е важащо само за по-мънинките като години потребители, така че не го обвързвам с възраст. Не мога да съм толерантен към всеки питащ, при положение, че лично съм си бол очите да сортирам теми, така че да е удобно за всеки да си изгради основна представа в какъв раздел се намира и какво е дадено като информация. Това е малък пример защо аз не отговарям всеки път въодушевено на всеки, а понякога дори съм рязък и затръшвам теми с пълна сила, та чак и звук чувам като я заключа... Първосигнално питащите хора, които пишат просто заради въпроса, винаги са ме разпъвали на кръст межди здравия разум и крайните емоции. Нямам нищо против тези хора защото това е въпрос на култура, но хайде да си имаме малко уважението и да се сетим кой къде се намира и колко знае и да положи малко усилие и той да понаучи. Това го казвам като преамбюл на следващото абзацче. Според мен е проява не крайно неуважение някой хлапак(с извинение за тази дума защото не всеки тийн е с детско мислене) да пита и след 2 месеца да казва на доказан музикант с поне 2-3 висши по музика, че е некадърник и че нищо не разбира от музикални инструменти и музициране. Това е пример, но историята познава и такива моменти, които съм полял с ледена вода и бан. За онези, които не знаят и просто отговарят... Ами каквото попитало, такова се обадило. Така бих перефразирал поговорката. Поздрави, Виктор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Юли 10, 2010 Share Отговорено Юли 10, 2010 А възможно ли е да се направи гласуване (доброволно разбира се) за всеки пост от типа "thumbs up" "thumbs down" по примера на постовете в youtube? На мен лично ми изглежда интересно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Юли 10, 2010 Share Отговорено Юли 10, 2010 ^ Предлагал съм такова нещо, ето прочети тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bgmttt Отговорено Юли 11, 2010 Share Отговорено Юли 11, 2010 ........ или по-скоро за толерантното отношение към питащите Ще има.....когато получат толерантно отношение на улицата, в данъчното, енергото и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts