Vicusa Публикувано Юли 5, 2010 Публикувано Юли 5, 2010 Здравейте,знам че има купища такива теми прерових доста от тях но така и не можах да открия това което ми трябваше. Комбото ми е Roland x15 но не мога да го настроя добре или ми гъгне прекалено или се получава едно адско пищене. Опитвам се да докарам по-тежък и здрав звук горе долу като на Металика (но това не означава че искам точно 1 към 1 да ги копирам напротив).Свиря с Cort Z40 Zenox с два двоъни адаптера.Кубето ми има вграден драйв. Та просто искам да разбера на какви височини да си наглася GAIN TREBLE MIDDLE I BASS-а. Благодаря ви предварително!
pavkundrii Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 (Редактирано) Пробвай така–METAL STACK-gain-9,bass-8,middle-1/2,treble-7 Баш като металика не знам дали ще стане,но това е приблизително за метъл.По принцип смятам,че е индивидуално–на вкус,но след като питаш... Редактирано Юли 5, 2010 от pavkundrii
Георги Тотев Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Здравейте,знам че има купища такива теми прерових доста от тях но така и не можах да открия това което ми трябваше. Всеки започва така!!! А всъщност даже не е положил усилия да стигне до 7-ма страница : Как да си настроя амп-а? Айде попрочетете, има си търсачка! Поздрави! Георги
pavkundrii Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 ^Прав си.Не че поощрявам мързела,но има оплаквания,че само се критикува без да се дават отговори.
xunazk Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 http://www.ultimate-guitar.com/forum/showthread.php?t=688660
Recommended Posts