Vicusa Публикувано Юли 5, 2010 Share Публикувано Юли 5, 2010 Здравейте,знам че има купища такива теми прерових доста от тях но така и не можах да открия това което ми трябваше. Комбото ми е Roland x15 но не мога да го настроя добре или ми гъгне прекалено или се получава едно адско пищене. Опитвам се да докарам по-тежък и здрав звук горе долу като на Металика (но това не означава че искам точно 1 към 1 да ги копирам напротив).Свиря с Cort Z40 Zenox с два двоъни адаптера.Кубето ми има вграден драйв. Та просто искам да разбера на какви височини да си наглася GAIN TREBLE MIDDLE I BASS-а. Благодаря ви предварително! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavkundrii Отговорено Юли 5, 2010 Share Отговорено Юли 5, 2010 (Редактирано) Пробвай така–METAL STACK-gain-9,bass-8,middle-1/2,treble-7 Баш като металика не знам дали ще стане,но това е приблизително за метъл.По принцип смятам,че е индивидуално–на вкус,но след като питаш... Редактирано Юли 5, 2010 от pavkundrii Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Юли 5, 2010 Share Отговорено Юли 5, 2010 Здравейте,знам че има купища такива теми прерових доста от тях но така и не можах да открия това което ми трябваше. Всеки започва така!!! А всъщност даже не е положил усилия да стигне до 7-ма страница : Как да си настроя амп-а? Айде попрочетете, има си търсачка! Поздрави! Георги Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavkundrii Отговорено Юли 5, 2010 Share Отговорено Юли 5, 2010 ^Прав си.Не че поощрявам мързела,но има оплаквания,че само се критикува без да се дават отговори. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 5, 2010 Share Отговорено Юли 5, 2010 Link Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
xunazk Отговорено Юли 23, 2010 Share Отговорено Юли 23, 2010 http://www.ultimate-guitar.com/forum/showthread.php?t=688660 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts