valitchy Публикувано Юли 3, 2010 Публикувано Юли 3, 2010 Много е хубаво.... Този ''Vintage'' звук ме омагьоса ! Цитирай
dids Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Такива като него са или луди или гениални . Границата е много близка . Само ми е чудно по колко време свири на ден ? Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 ^Как прецени?Това, че познава инструмента по-добре от теб го прави луд/гениален ли?? Цитирай
Лими Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 (Редактирано) Този инструмент ме плени преди 28г. когато чух албума "Discipline" на Кинг Кримзън от 1981г! От тогава досега не видях у нас нито един музикант да го използва и преди 7 месеца пуснах тук една тема за него Chapman Sick Редактирано Юли 4, 2010 от Лими Цитирай
valitchy Отговорено Юли 4, 2010 Автор Отговорено Юли 4, 2010 Благодаря ви, че сте го чули, ама е много хубаво, нали?! Лими 10х за линк-а, ще прочета темата за Chapman Stick, аз не съм слушала Кинг Кримзън, ще го потърся и него. Свиря доста добре на акордеон, лявата ръка прави басите, дясната солира - тук е нещо подобно. Мисля, че бих се справила с такъв инструмент (@Tozi - в смисъл като аматьорка, няма да ми стигне целия живот да стана про+ , за съжаление). Междувпрочем в България някой свири на Chapman Stick? Би било интересно да науча нещо повече. Иначе, Rob Martino има издаден албум, вчера го намерих и е наистина "пленяващ". Това са сайтовете, където може да се чуе повече от този музикант: http://www.myspace.com/robmartino http://www.robmartino.com/ Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Мен един китарист от даскало ме запали по тази банда(King Crimson). В час по *songwriting* представяхме наши песни, аз бях супер впечатлена от начина, по който пише и му споделих, а той вика: Не съм аз, просто Кинг Кримзън са ми влезли под кожата Чапман стикът определено е интересен инструмент (то кой не е Цитирай
Recommended Posts