Chuck Norris Публикувано Юли 3, 2010 Публикувано Юли 3, 2010 СПОМЕНИ ОТ СЦЕНАТА ! - AC DC - Shook Me All Night Long ! КОМЕНТИРАЙТЕ НА ВОЛЯ! Цитирай
hand_of_doom Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Вокалът бая глас вади за тая песен Като цяло изпълнението доста ми хареса. Цитирай
Лими Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Браво пичове! Точно така трябва да се свири/пее на живо - уверено, емоционално и атрактивно! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Ааааааа! Фен съм!!!А как пее младежът,а ??? Яко !!!! Дай уебсайт на бандата. Ваши песни имате ли? Цитирай
Chuck Norris Отговорено Юли 4, 2010 Автор Отговорено Юли 4, 2010 Ааааааа! Фен съм!!!А как пее младежът,а ??? Яко !!!! Дай уебсайт на бандата. Ваши песни имате ли? Здрасти, аз съм младежа ! Нямаме наши песни, нито сайт на бандата. Тя е само от 4 години Ето обаче още от нас - Gotthard - Let It Rain - Toto - 2 Hearts - Whitesnake - Here I Go Again (cool) - ERIC Clapton - Wonderful Tonight Товай ! Цитирай
Chuck Norris Отговорено Юли 4, 2010 Автор Отговорено Юли 4, 2010 Tва Цецо ли е на китарата? Не, Васко е на китарата Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Нямаме наши песни, нито сайт на бандата.Тя е само от 4 години Това обяснение ме обърка...Но предполагам имаш предвид, че идеята като сте се събирали не е била да правите ваша музика? Както казах по-рано фен съм, гледах/слушах каквото имаше в ютуб и нямам търпение да чуя ваши песни, ако решите да правите!! А между другото би ли се навил да помогнеш с вокали/кийс по един въпрос в нашия (вокалния) отдел? Цитирай
/BaSS FreaK/ Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 УАУ! умеете да правите шоу това ми е любимата песен на диси и мога да кажа че сте се справили доста добре и най - хубавото е че вокалът не се опитва да имитира Брайън Джонсън, а изпява песента по свой начин също толкова атрактивно БРАВО! един фен повече Цитирай
Chuck Norris Отговорено Юли 9, 2010 Автор Отговорено Юли 9, 2010 УАУ! умеете да правите шоу това ми е любимата песен на диси и мога да кажа че сте се справили доста добре и най - хубавото е че вокалът не се опитва да имитира Брайън Джонсън, а изпява песента по свой начин също толкова атрактивно БРАВО! един фен повече Радвам се, че поне набираме фенове ! Цитирай
Recommended Posts