the_gorer Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 При мен се смъква и работи идеално. Качих дунавските хорца в GMail-а. Дръпни ги от там. :hello: Цитирай
Трупче Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 Абе извинявам се че изкарвам много стара тема на яве, но и аз съм "загорял", ако мога така да се изразя за тези ноти на Дико Илиев. Моля ви, link-а не работеше за мен, бихте ли ми ги пратили на е-мейла - svilenp@gmail.com , или пък да пишете друг link, от който може да се изтеглят. Благодаря Цитирай
Bakalov Отговорено Август 19, 2006 Отговорено Август 19, 2006 ei pi4 q mi gi prati kato gi skenira6 be na kristiqn_b@abv.bg 6te sam ti mnogo blagodaren tva horo i az go tarsih 6toto svirq na trompet )) ama ako ima6 cqlata partitura nqma da se razsardq da q prati6 )) Цитирай
Bakalov Отговорено Август 19, 2006 Отговорено Август 19, 2006 а бе пич я ми прати тези ноти на дунажското хоро ако си ги сканирал шти бъда мноо благоддарен прати ги на kristiqn_b@abv.bg `10x Цитирай
Bakalov Отговорено Август 19, 2006 Отговорено Август 19, 2006 ей пич аре като скенираш нотите на дунавското хоро да ми ги пратиш на kristiqn_b@abv.bg 6te sam to mnoo blagodaren Цитирай
fluti Отговорено Август 20, 2006 Отговорено Август 20, 2006 (Редактирано) Горере, проблема е, че Трипод не дава да се смъква от директни линкове, искат първо да посетиш страницата на потребителя... обаче там има само един счупен HTML Уф, чак сега видях колко е стара темата... :wall: Редактирано Август 20, 2006 от fluti Цитирай
dany Отговорено Август 21, 2006 Отговорено Август 21, 2006 Линка все още си работи и то директно. Цитирай
antonidas Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 Наистина много ми трябват нотите на Дунавското хора за Акордеон ... ако някой ги има много моля да ги прати на antonidas@abv.bg Цитирай
Тони96 Отговорено Май 31, 2007 Отговорено Май 31, 2007 (Редактирано) Много ви се моля, пуснете нотите на Дунавското хоро и въобще на каквото и да е друго хоро на имеил: tony96@abv.bg Благодаря ви предварително!!! УСПЕХ Редактирано Май 31, 2007 от Тони96 Цитирай
sv3n Отговорено Юни 3, 2007 Отговорено Юни 3, 2007 ще съм много благодарен ако ми изпратите дунавско хоро или каквото и да е от темата на маийла ivailo.r@gmail.com; ivailo88@abv.bg дунавското го търся от доста време и не мога да го намеря. Иначе имам доста хора за акордеон. Имам няколко христоматии ако някой го интересува нещо да пише на майла мога да сканирам туй-онуй Цитирай
antonidas Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Мога да ти дам нотировка за акордеон, ако те устройва. Много те моля прати ми я на e-mail-a тая нотировка ... много ми трябва ... ако можеш. Благодаря ... Цитирай
sam4o_vr Отговорено Май 23, 2008 Отговорено Май 23, 2008 здр на всички. Ще сам ви много благодарен ако някой ми прати на мейла нотите на дунавското хоро на Дико Илиев благодаря ви предварително. мейла ми е sami_bg@abv.bg Благодаря. Цитирай
Recommended Posts