Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 60
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Отговорено

Абе извинявам се че изкарвам много стара тема на яве, но и аз съм "загорял", ако мога така да се изразя за тези ноти на Дико Илиев. Моля ви, link-а не работеше за мен, бихте ли ми ги пратили на е-мейла - svilenp@gmail.com <_< , или пък да пишете друг link, от който може да се изтеглят. Благодаря

• 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Горере, проблема е, че Трипод не дава да се смъква от директни линкове, искат първо да посетиш страницата на потребителя... обаче там има само един счупен HTML :)

Уф, чак сега видях колко е стара темата... :wall:

Редактирано от fluti
  • 9 months later...
Отговорено

Наистина много ми трябват нотите на Дунавското хора за Акордеон ... ако някой ги има много моля да ги прати на antonidas@abv.bg

Отговорено (Редактирано)

Много ви се моля, пуснете нотите на Дунавското хоро и въобще на каквото и да е друго хоро на имеил: tony96@abv.bg

Благодаря ви предварително!!!

УСПЕХ

Редактирано от Тони96
Отговорено

ще съм много благодарен ако ми изпратите дунавско хоро или каквото и да е от темата на маийла ivailo.r@gmail.com; ivailo88@abv.bg

дунавското го търся от доста време и не мога да го намеря. Иначе имам доста хора за акордеон. Имам няколко христоматии ако някой го интересува нещо да пише на майла мога да сканирам туй-онуй:recourse:

Отговорено

Мога да ти дам нотировка за акордеон, ако те устройва.

Много те моля прати ми я на e-mail-a тая нотировка ... много ми трябва ... ако можеш. Благодаря ...

• 11 months later...
Отговорено

здр на всички. Ще сам ви много благодарен ако някой ми прати на мейла нотите на дунавското хоро на Дико Илиев

благодаря ви предварително. мейла ми е sami_bg@abv.bg

Благодаря.