Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Отговори 60
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Някой беше писал за Свищовско хоор - ще може ли да ми го пратите? Искам да го направя с моя оркестър :hysterical: ybbmb@mail.bg

Редактирано от top-dirigent
  • 1 month later...
Отговорено (Редактирано)

Аз още не свиря, но се глася за акордеон. Ослушвам се навсякъде за нещо коеот може да ми послужи. Ако някой има желание мола да ми изпрати и на мен Дунавското, ако има и някое друго.

Между другото, голям проблем виждам с намирането на уроци, два акордеона имам вече, а не мога в тая София един даскал да си намеря :) помагайте ако знаете някой за начинаещи ;)

zlatna_qbylka@abv.bg skype: bbibata

Редактирано от Бате Злати
  • 1 month later...
Отговорено

Бих се радвал и на мене някой да ми ги прати тия ноти и миди-та на хората. Пък ако случайно Искърското хоро се окаже измежду тях... чудесно! Поща: reaper@gbg.bg

• 5 months later...
Отговорено (Редактирано)

Така давам ви нотите това е извадено от миди и е само главна мелодия и бас(няклко линка за по-голяма сигурност, ако някой спре да работи):

ПАРТИТУРИ:

ЛИНК1

ЛИНК2

ЛИНК3

МИДИ ЗА ДА ГО ЧУЕТЕ:

ЛИНК1

ЛИНК2

ЛИНК3

Приятно свирене :ph34r: .... Аз в момента го уча и не мога да кажа, че е лесно :D ...

Редактирано от Niksson
  • 6 months later...
Отговорено (Редактирано)

ами аз да ти кажа сам го налучкал ама нали няма проблем да го качиш ако го намериш :) ше ги пратите ли и на мене пишете в профила за повече информациа

Редактирано от ХРИСТИЯН
  • 3 years later...
  • 3 months later...
Отговорено

Здравейте, може ли и на мен да ми пратите нотите на Дунавското хоро Дико Илиевското. E-mail: ivanelin5@abv.bg  Благодаря ви предварително!!