DummTekKa Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 а вее еййй хора дайте верно да напрайме една среща със тарамбуки айиде ако има навитаци казват аа щях да забравя за уроците ако все още си търсиш учител мога да ти препоръчам барабаниста на група ОМ тои е и перкусионист и дава уроци по сякакви такива тарамбуки дарбуки джембета конго бонго канго Цитирай
rinpoche Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 И аз се интересувам от уроци, търсих Петър Бонев, ноне го откривам. А можете ли да ме посъветвате откъде да си купя тарамбука?Дървена с диаметър 20 см някъде.. ако някой знае изгодно и на втора употреба съм навита Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Мисля, че този човек тук ще ви свърши идеална работа Цитирай
rinpoche Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Много благодаря, сега ако ми и отговори този човек и ако ме устройва Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Петър Бонев може да го откриеш пред Софийския в граинката , минавай по чести ще го намериш.Иначе аз съм бил при joroOM на уроци много е добър.Много работи можеш да научиш от него.А дървена тарамбука мисля че е най оферта от Африканския магазин на патриарха нямя втора употреба мм са яки джембетата Цитирай
rinpoche Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 (Редактирано) Благодаря много, а какви пари горе- долу ти е взимал на час joroOM? Редактирано Септември 7, 2006 от rinpoche Цитирай
thecharge Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 абе аз сам бъхтал на такова около 3 години, ма незнам кефи ме но минах на хармоника (не че има нешто общо де), но за мен цялата цака беше да се средоточиш върху това какво трябва да правиш ако изкаш пробваи с няколко кофи или тенджери Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 абе аз сам бъхтал на такова около 3 години, ма незнам кефи ме но минах на хармоника (не че има нешто общо де), но за мен цялата цака беше да се средоточиш върху това какво трябва да правиш ако изкаш пробваи с няколко кофи или тенджери аххах хууаво е че не си минал на хероин хахах :evil: Цитирай
aladin Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 (Редактирано) хахахахахаха е близко си покраи кофите и тенджърите ще стигнеш до "металните варели" или както им казват Steel Drums,kъм средата на миналия век разни луди пркусионисти вземали варели от нафта и ги използвали като барабани по късно фирмите производителки на ударни инструменти сами по4нали да им поизвеждат подобни като сега ги нари4ат Steel Drums или Steel Pan Много се използват в карибската музика ,Ямаика и тн... http://www.oberlin.edu/stuorg/osteel/f-photos.html /"photos 2004" на снимка 22 се вижда наи-добре/ :green: Сега има цели групи 4е и ги настроиват .....така 4е дерзаитe с кофи с 4аши с каквото ви попадне. Редактирано Септември 19, 2006 от aladin Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 аууу тея са изроди вее лелел аве някав филм СТОМП имало дет май е за тея дет тропат по варелите и бил чуден филма аз в бившата работа пукнах кофата на чистачката тка кат си наредих 2 кофи и ч стол и тат рата тукатука Цитирай
aladin Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 Незнам не съм го 4увал има една група Бласт те се занимават с варели и тем подобни. Цитирай
mravata Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 Филма съм го гледала отдавна.. ..е няма такъв просто. Много е добър, задължително си го намерете и го гледайте, има.. бе просто нямам думи, всякакви експерименти, под вода(много имтересен и особен звук), с разни баскетболни топки, или с отхапване на ябълка дори.. не, не гледайте го задължително! филма е култ Цитирай
DummTekKa Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 тва е че не мога да го намера веее (( казха ми че бил много луд ии трябвало да го гледам ма ей го тзък тзък търса го и го нема айде някой ако случайно го видия някаде да пейстне линкче ше съм много благодарен Цитирай
aladin Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 Филма съм го гледала отдавна.. ..е няма такъв просто. Много е добър амм кои филм Цитирай
DummTekKa Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 ве Аладинееееее ти ен четеш вейй ))) няколко мнения по нагоре пише кой филм СТОМП тряя да беше ) Цитирай
Recommended Posts