velit Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Харесах си нова китара, някой ако има собствени впечатления моля да си ги каже това е китарката http://www.e-musicshop.pl/_var/gfx/f806388...50a08300e14.jpg Цитирай
Twang Zombie Отговорено Юни 28, 2010 Отговорено Юни 28, 2010 Приблизително на същата цена е и Classic Vibe серията, която се води за много добра. Хвърли и на тези един поглед. Цитирай
Svanio Отговорено Юни 28, 2010 Отговорено Юни 28, 2010 Vintage modified също май вървят по толко пара. А са доста читави, поне тези, които аз пробвах - стратовете, за телетата не мога да ти кажа, но стратовете си заслужават според мен и няма да сбъркаш. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Юни 28, 2010 Отговорено Юни 28, 2010 Абе сносна китарка си е . За тези пари http://guitars.musiciansfriend.com/product...itar?sku=519754 е перфектна . Щом си си я харесал взимай ,китарата много напомня на стандарт серията с която имам опит . Тук странното е ,че са сложили basswood , а не alder или agatis,както се предполага. Цитирай
Svanio Отговорено Юни 28, 2010 Отговорено Юни 28, 2010 ^ Те и скуаер не знаят точно какво правят. Примерно има серии, които се различават само като цена, а не като материали.. Понеже съм скуаер фенче мога само да кажа, че трябва внимателно да се избира скуаер - не говоря за избор на бройка с цел преглед дефекти - а за модел, защото има серии, които са с Duncan Designed адпатери, които само адаптерите им вдигат цената двойно. Имайки предвид, че Duncan Designed са по-слаби от истинските Seymour Duncan, аз съм установил, че е по-добре да си вземеш скуаер с нисък клас адаптери и за парите, които ти останат от разликата с по-скъпия си купуваш сет адаптери качествени - Duncan, Emg, DiMarzio итн. Ако разбира се само адаптерите дават разлика в парите, което най-често е така, но не винаги. Моето мнение като човек, който си пипа много скуаерите Цитирай
jocker Отговорено Юни 28, 2010 Отговорено Юни 28, 2010 Имам същата като от линка , който си пуснал. Мога да кажа, че първо е толкова красива външно, че не мога да мина покрай нея с безразличие- кара те винаги да я сграбчиш...Пипал съм няколко Булета и Афинити- нямат нищо общо с моята. Много е удобна,"мазна" свири се без усилия. Имам и ЛП копие и мога да кажа, че ми е доста по криво като свиря с него- явно въпрос на усещане. Един път я бях разменил за кратко с един френд, който има Епи SG копие и той ходил на урок с моята, та ми разказва,че даскала му хубаво я разтрил и бил меко казано очарован от тона и. Ако искаш да я чуеш в домашни условия, намери ме на скайп g.gegov (GG King) и ще ти пратя клипче...Гледам по клиповете, че си ултимативен Блякмор фен ( като мен ), така че това е твоята китара.... Цитирай
velit Отговорено Юни 29, 2010 Автор Отговорено Юни 29, 2010 Ми цената там горе не разбрах каква е, но в Ris*in* Fo*ce e 536 lv Аз ся имам един Скуаер с 1 хъмбъкър, питах колко струват Сиймор Дънкан адаптерите и почват от 130лв комплект сиг ще са към 300, моята китара я взех 350 и ми излиза 650 лв, но аз не само заради адаптерите я взимам, но и самата китара, цвета и елегантноста ме привлича....Благодаря на всички хора, които са си оставили мненията тука Темата може да се затвори Цитирай
Icarus Отговорено Юни 29, 2010 Отговорено Юни 29, 2010 Чакай сега, значи сменяш squire със squire, просто да си изясня нещата? Цитирай
velit Отговорено Юни 29, 2010 Автор Отговорено Юни 29, 2010 Чакай сега, значи сменяш squire със squire, просто да си изясня нещата? „ Да Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Юни 29, 2010 Отговорено Юни 29, 2010 (Редактирано) Ясно ли ти е че адаптрите не са Seymour Duncan , ами са Duncan Desined. ( Както споменава и колегата buy&sell) Редактирано Юни 29, 2010 от stratevcaster2 Цитирай
Svanio Отговорено Юни 29, 2010 Отговорено Юни 29, 2010 Чакай сега, значи сменяш squire със squire, просто да си изясня нещата? Мисля, че да. А смятах, че само аз ги правя тия работи, 4 или 5 съм сменил и сега имам 2 ( и само тях като ел.китара) До автора : разбира се, че не си купуваме китара заради адаптерите, а по цвят,функциоланост (с/без тремоло системи итн) и удобство. Но аз вече ти казах мн, ама много трябва да се внимава, защото примерно този ти цвят дето си си го харесал се предлага и на по-евтините скуаери. Аз ти казах, но това си е моето мнение като сериозен потребител на тази марка китари. Някои от по-скъпите серии не си заслужават парите колкото и да е странно, ЕСТЕСТВЕНО, че звучат малко по-добре от евтините, но с парите от разликата можеш доста стабилно да му подмениш хардуера* мн тъпо звучи* с по-читав от този, който ще е в по-скъпата. Примерно много от тремолата, които се слагат на скуаерите м/у 200 и 600 са едни и същи. Много, не всички, въпрос на модел. Трябва да се чете в "инструкциите" към китарата - из що ана здйелана. После сядаш в магазина взимаш двете, които ти харесват най-много и правиш АБ тест. Аз съм правил и в магазин и в нас с мои и м/у мои и чужди и е доста забавно да видиш как се плащат повече пари за един надпис на главата.. За да не говоря на сляпо. Squier беха изкарали една серия* не по принцип серията* Affinity и колкото такива сравних с един стандартен Bullet series резултатът беше винаги в полза на Bullet - откъм състейн * малки разлики, но при китари от ниския клас, които нямат мн състейн малките разлики се усещат супер лесно* , съотношение тремоло-ключове и разстройването съответно, дори и адаптерите на bullet-a звучаха по-добре* Не става въпрос за сравняване на бройка, а бройкИ. Това е, гледай просто Успех и да кажеш как е като я вземеш - доволен ли си Цитирай
Recommended Posts