bmo Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 От доста време съм се замислил за ъпгрейд на компютъра, но днес поради една авария нещата явно ще се форсират, а хич не съм запознат с новите модели. Спрях се на два процесора Intel i5-661 и i5-750 и дилемата ми общо взето е следната - единият е Quad, но е на 2.66, другият е Dual, но е на 3.33. При положение, че нямам намерение да си играя с клоквания, най-малкото, защото не разбирам как става и не ми се занимава кой от двата ще е по-подходящ. Трябва ми стабилна машина, която естествено ще се ползва основно за аудио, със закачени външна миди клавиатура и два други аудио интерфейса. Дъното е Asus P55D-E Evo. Цитирай
Fox Fury Отговорено Юни 22, 2010 Отговорено Юни 22, 2010 (Редактирано) Еми единия е 4х 2.66, а другия 2х3.33. Простите сметки показват при кой има повече наличие на расурси Ако дъното и аудио софта, който ползваш (главно DAW-a) имат добра многопроцесорна поддръжка (особено за повече от 2 процесора) ти препоръчвам Quad-a Аз лично също бих го избрал, най - малкото защото е по-нова технология от Dual-а Редактирано Юни 22, 2010 от Fox Fury Цитирай
Recommended Posts