Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко помощ?


Svanio

Recommended Posts

Здравейте колеги. Наричам ви колеги не само заради музикантския форум, а и защото съм свирил на пиано повече години отколкото съм живял :godbless:

Нямам възможност вече да свиря, а и не свиря от 5 години вече... много шитец... но в нас имам един много готин за мен keybaord на Casio. няма смисъл да казвам модел итн. Използвам го защото батериите му издържат около 300 часа при свиране на макс волуме. 300 часа казвам, а са поне 2 пъти повече, зашото ми се прецака клавирчито и батериите ги извадих.

Въпросът ми е някой може ли да ми каже човек в София, който може да го оправи. Няма сми да обяснявам какво му е точно, защото не знам най-малкото. Не съм сръчен човек и предпочитам да го види спец, затова не искам да ми се предлагат решения. Съшо така предпочитам майсторче а не сервиз, зашото бях в 2 и така ме ядосаха с изрази от рода на : бе момче това детско "пиано" не струва и 10 лв. ти искаш да го оправяш... само диагнностиката ти е 30лв. и ей такива други глупости.

Ако ще и 10 стотинки да не струва съм супер мега доволен от това Casio... защото е точно това което търсих.

Ако можете дайте кординати на някой пекан майстор който да работи, а не да говори.

Предварително моля да бъда извинен за простийките, които написах, както и за това, че наистина не си дадаох труда да ви разгледам раздела. Не го направих главно щото моят пробел е супер дребен. Даже мисля, че знам какъв е , но не искам аз да пипам - беше ми се прецакал волюма по едно време и един френд го смени с друг... сега кийбордът не работи.

Благодаря предварително.

Най-добре ако не съм много нахален да ми пратите ЛС :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилно си се ориентирал - за подобен клас свирки не си заслужава да ги носиш на специализиран сервиз защото дерат, а в повечето случаи като ги видят не искат даже да се занимават да ги отварят. Бих ти препоръчал един майстор, при когото наскоро ходих за смяна на гумички. 0889353892 е телефона, в Надежда се намира ... за съжаление не си спомням името му. Няма да ти вземе много пари и ако не е нещо много сложно ще ти свърши работа.

 

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жив и здрав да си вуйчо :) Ще го потърся, а за сервизите - много са тегави, но нека, то това си е маркетингова стратегия на Българина : Недовелн клиент, нелюбезен персонал = кво ни пука :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.