jordanp Публикувано Юни 16, 2010 Публикувано Юни 16, 2010 Търся някаква програма с която да мога след като се издаде някакъв тон на микрофона, да може да разпознава какъв е (до, ре, ми .... ) и от коя октава е. Съществува ли такъв софт? Цитирай
L.K. Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 Софтуерен тунер, звуков анализатор - има разни решения. Друг е въпросът какво бързодействие и точност търсиш. Цитирай
Fox Fury Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 Предполагам, че ще се получи със един най-обикновен тунер за китара (vst или standalone) Цитирай
jordanp Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 (Редактирано) Софтуерен тунер, звуков анализатор - има разни решения. Друг е въпросът какво бързодействие и точност търсиш. Търся нещо което като издам звук след 2 секунди друг, да не ми показва още стария (това за бързодействието). А да ми препоръчате някой по-добър софтуерен тунер или звуков анализатор? Melodyne не е ли за корекция след това? Редактирано Юни 16, 2010 от jordanp Цитирай
Fox Fury Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 (Редактирано) DNA е за post process обработка на вече записани неща. Автора на темата търси точно софтуерен тунер така, че докато пее да му се показва в реално време кой тон е взел Това за бързодействието зависи от латенсията, така че с едни асио драйвъри всичко трябва да е без забавяне. Редактирано Юни 16, 2010 от Fox Fury Цитирай
jordanp Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 (Редактирано) Автора на темата търси точно софтуерен тунер така, че докато пее да му се показва в реално време кой тон е взел Да именно това търся Редактирано Юни 16, 2010 от jordanp Цитирай
Fox Fury Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 За VST тунер предполагам, че някой китарист от форума ще каже някой, иначе вградения в Studio One гледам, че показва доста точно всяка нота и честотата доста бързо и без латесния на ASIO 4 ALL V2 докато се разпявам Цитирай
L.K. Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 Ако искаш да се научиш да пееш точно не е това начина. Цитирай
sardaesox Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 BAND-IN-A BOX-направо ти изписва нотите дори.Не съм работил с нея подробно,но това си го има. Цитирай
noflip Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 аз пък търся от доста време програмка, която да прихваща pitch-а в който ми свирят барабаните. ще ми спести много работа. с нормален тунер за китара не става, пробвал съм. Цитирай
Fallenblood Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 vst-to reatune (дето върви с reaper) ще стане ли? Цитирай
Strungout Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 TallStick Audio-To-Midi, първата(те няколко) версии са фийуеър. Като за такава, работеща в реално време, се справя добре според мен.. Аз я ползвам да преобразува звука в midi от евтин детски синтезатор, тъй като нямам midi клавиатура, но за да се справя толкова добре с глас, предполагам трябва да пееш доста вярно. Иначе Melodyne или Variaudio на Cubase са по-доброто решение. Цитирай
RockoBG Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 има ли компютър, който духа ?.... ако да - търся Цитирай
Recommended Posts