AmorphiS Публикувано Февруари 13, 2006 Публикувано Февруари 13, 2006 здравейте, нов съм и затова питам. какква дебелина е най-подходяща. Първо бях с 9-ки но след като скъсах 1-ва струна направо си купих 11-ки. Много ме кефят но доста по-трудничко се вдигат. (да кажем че се уча да свиря рок и ... такива разни сола ме кефят.. но си търся учител и не намирам - тъй че ако предложите ще е супер) от Пловдив съм
solo5 Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 в крайна сметка важно е и с каква китара и какъв стил свириш аз съм с 10-13-17-26-36-46 Ernie Ball ... за мен те са идеалното решение за момента
edgecrusher Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 Дебелината на струните не е фактор дали ще ги късаш по-често или по-рядко. Дори е по-възможно точно по-дебелите да ти "изгърмяват" повечко, заради по силното обтягане( ако свириш в <Е> настройка). За рок и предимно солиращ стил на свирене може би е по-добре да опиташ с по-тънки, 0.08/ 0.09. Марката и модела според това, какво може да си намериш.
black_waltz Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 зависи от китарата, ако е тип фендер 9ки са достатъчно дебели, а късането...проблема не е от струните В младежкия дом(май така му се викаше) преди имаше един даскал - Светльо, до колкото знам още дава уроци, можеш да провериш
stratocaster Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 има такава тема - погледни тук има доста информация http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%E5%EB%E8%ED%E0
MDFk Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 Много добе че има. И след като си постнал линка към нея, тази може да се заключи.
Recommended Posts