yellow nEuphoria Публикувано Юни 12, 2010 Share Публикувано Юни 12, 2010 youtube video Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юни 12, 2010 Share Отговорено Юни 12, 2010 Избързваш. Това е тежко парче. Пробвай с твой аранжимент. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Юни 12, 2010 Share Отговорено Юни 12, 2010 (Редактирано) Тъкмо това щях да кажа. Темпото е височко. Ако си поиграеш още,може да го направиш с по-голяма динамика.Акордите на куплета да са тихи,а като трябва да запеем "Мила Родиноооо" да зазвучат "войнствено-освободително".Сложи нещо да имитира духови инструменти. Чинелите са като въздушни спирачки на автобус - цссссссс. П.П. Що ме накара да стана? забележка: Заглавието трябва да е с пълен член. Редактирано Юни 12, 2010 от arebegai Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Юни 12, 2010 Автор Share Отговорено Юни 12, 2010 Еми момчета, духачи има в микса Тромпетисти, духачи и на Туба и сякви софт свирки от Мирослав Филхармонията, има и Стрингс, едно Бас Тимпани, а за чинелите.. такива са щот са Джилджан от едни 32 битови семпли за Дръмагог... като за без пари става мисля, аз съм аматьор и не ги чаткам тия работи с миксовете, кажете как е микса.... избързване има да щото съм си чайник по природа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Юни 12, 2010 Share Отговорено Юни 12, 2010 Аз досега не съм успял да направя свестен микс,така,че не мога да ти кажа твоят как е. Иначе знаеш,като пипна VST и една звезда на небето угасва. Просто всеки софтуер ме мрази. А тромпетите не мога да ги чуя.Всичко ми прилича на един мнооого голям кийборд. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Юни 14, 2010 Share Отговорено Юни 14, 2010 А дали па химна на България не е най-якия в цял свят? Направо настръхвам като го чуя! Неуфория, пробвай да нарпавиш цял микс, имам предвид с барабани бас.... някой стрингс клавир..... мисля, че ще стане много яко, но пък гледай и да не претрупваш за да не оакаш невероятната творба. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts