Dimi4ka Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Здравейте =) Имам едно не много голямо проблемче, трябва ми учител по солфеж и китара. Стигнах до извода ,че работата вкъщи не е достатъчна... =S Но съм малко претенциозна... искам частен учител ,който да ме научи на нещо! От Стара Загора съм и съм запозната с така нар. клубове или пък Домът за работа с деца ,но не искам това. Така ,че ако можете да помогнете ,препоръчайте ми някого +) Цитирай
guitar_stagg_fen_momiche Отговорено Юни 29, 2010 Отговорено Юни 29, 2010 Аз мога за ти препоръчам ама си мн далече Цитирай
abaychev Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Ако дойдеш в Софиа.. ще помогна Цитирай
l.o.w.e. Отговорено Септември 20, 2010 Отговорено Септември 20, 2010 ООопа,забравих че тук се пише на кирилица,автоматично се отплеснах и забравих да превключа.Та ако не си получила предното ми съобщение,Казвам се Константин и съм от Варна,ако искаш можем да се обучаваме чрез скайп ако имаш камера!мога да ти помогна за много неща и главно това което ти търсиш.Пиши ми за решението си! Цитирай
krssn Отговорено Септември 22, 2010 Отговорено Септември 22, 2010 (Редактирано) каква ти е китара смиъл електрическа,акустична,штото знам къде има индивидуални уроци по акустична. Аз си тъсря уроци по електрическа китара за град Стара Загора...ако можете да ми препоръчате някои пишете на скаип kristian_9815... Редактирано Септември 22, 2010 от krssn Цитирай
Recommended Posts