Jump to content
Българският форум за музиканти

abaychev

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано, пеене

abaychev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Сега открихме нова школа.. в която се преподават пиано, китара, бас, барабани и пеене... намира се на булевард Христо Ботев до Син Сити... ако има желаещи да пишат!
  2. Някой спомена Роси Овчарова!!! - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!! Аз съм ученик на Алис..( еее вече завърших академията де) ии от скоро преподавам в една частна школа.. ако някой се интересува може да ми пише лично съобщение... В школата имаме преподаватели по барабани, китара пиано, бас.. пеене разбира се Все млади и много кадърни хора сме.. такива, които можем да ви научим на неща, които са актуални за всеки. Естествено и на правилната постановка която може да се научи при всеки добър педагог (това важи за всеки инструмент и пеене) така, че който желае да дойде и да види.. НЕ ХАПЕМ! Работи се със Всеки Индивидъално според това колко и до къде иска да се развие! има възможности и за участия по конкурси стига на някой да му стиска ))
  3. Ако дойдеш в Софиа.. ще помогна
  4. Абе всички пишат за този Георги Мирчевки... аз се чудя абе хора.. вие видяхте ли хората които е учил да пеят? Тъй като посетих сайта му.. миии 60% от тези хора споменати там.. ми те така и немогат да си пеят... Светла Иванова, и Калин Вельов Могат ли да пеят? Хайде да не се излагаме.. този човек е машина за пари... някой сам каза че бил много сладкодумен и така нататака... в крайна сметка урока е да се научи нещо не да си чешем езиците... много ми е любопитно да се запозная с този човечец.. но... в България.. първо не са прави хората които казват че няма вокални педагози... има! и тяхната работа е да те накарат да мислиш като пееш... после от академията излязохме голяма вълна от много можещи (за съжаление има и неможещи, които подронват авторитета и де..) певци, които знаем за какво иде реч... Така че нека не оставяме някакви дъртаци (нищо лично както казах не познавам човека) да ни учат! или по-точно да ви учат.. защото мен няма кой да ме учи вече.. Просто се убеждавам че хората не разбират.. и ходят и си дават парите.. нямат база за сравнение.. и това до един хубав ден.. в който просто няма да могат да си кажат името, защото прехваленият им педагог така ги е научил да пеят... че вече немогат и да говорят... хаха... защото.. МАЛКО ХОРА РАЗБИРАТ ОТ ПЕЕНЕ!!!! А МНОГО СИ МИСЛЯТ ЧЕ РАЗБИРАТ!!! ей от такива специалисти ми е дошло до гуша! затова и в Мюзик Айдъл имаше 70% хора които ама понятие си нямат от пеене.. отварят си устата там и каквото излезе.... ей на това викам слепи хора!!! за съжаление цяла една медия манипулираше хората... "тя е невероятна..", "той е страхотен певец.." и така нататака.. само лъжи.. както казах.. МАЛКО ХОРА РАЗБИРАТ ОТ ПЕЕНЕ!!!!!!! така че хора не си давайте парите.. на разни дърти шарлатани... пейте си под душа и спестете някой лев.. защото в България сме малко хората които разбираме от тази работа! Какво да говорим за София...
  5. Във Варна няма добър Педагог! Макар че Мила Маврова се справя, но нека не забравяме, че тя е специалист по класическо пеене.. Ако някой търси добър педагог да ми пише лично съобщение.. и ще му дам няколко насоки
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.