Jump to content
Българският форум за музиканти

l.o.w.e.

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно l.o.w.e.

  • Рожден ден 08/10/1980

Previous Fields

  • Инструмент
    bass

Contact Methods

  • Website URL
    http://myspace.com/delilahsscissors

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

l.o.w.e.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Здравейте,поствал съм доста обяви тук и маи няма много мераклий да се учат да свирят на този инструмент.Може би 4те струни подвеждат че е лесно!Е ако има някой желаещ да разбере що е бас и има ли той почва у нас нека постне тук!
  2. Привет, Да кажа малко за себе си.Ппринцип започнах да свиря като малък на виолончело,завършил съм музикалното във Варна,после учих 4 години в ДМА Панчо Владигеров специалност бас и контрабас.Преместих се в Амстердам където завърших КОнсерватория специалност Бас китара джаз отдел,където съм учил 2 години южноиндийска класическа музика при двама много интересни учителя,които тепърва компилират тези концепций.Причината че не може да се намери информация написана или каквато и да било за тази материя по простата причина че всичко се предава от уста на уста в Индия.Моите учители са живяли там доста време и са се учили от едни от най-добрите в областта.Казват се Рафаел Рейна ( http://web.mac.com/cmtnwt/iWeb/CMTNWT/Teachers/8F3F0427-D6D2-11DA-9F63-000A95C1C7A6.html )и Йос Званенбърг( http://web.mac.com/cmtnwt/iWeb/CMTNWT/Teachers/0D06AA24-D6CF-11DA-9F63-000A95C1C7A6.html ).И двамата са едни от основателите на лейбъла за експериментална музика на базата на индийски концепций Карнатик Лаб. http://karnaticlab.com/ На пазара в интернет може да се намери една книга по задълбочена която е издадена от една жена(не сещам името но книгата е с червена корица).Имам я но това далеч не се доближава до истината,там нещата съвсем малко са засегнати и става въпрос за хиндустани индийска музика,която е повлияна от исляма.Докато ако говорим за Карнатик музика,тя е класическата форма на южноиндийската музика която няма нищо общо с исляма.Преди да се занимаваш с рагите трябва първо да се обърне внимание на ритмическата и структурната страна на индийската музика,за да знаем как да разположим тези раги и как се използват те в музиката и как въобще работи индийската музика!Ако си наистина заинтересован можем да измислим някакъв виртуален курс през скайп например! До скоро
  3. Имам голям интерес. Къде би се провеждал подобен курс? Пламене здравей,за момента все още събирам кандидати,но ако искаш и си наистина заинтересуван можем да започнем веднага.Курсовете ще организирам в домашни условия,в центъра на Варна.Можеш да ме търсиш на следните телефони 0895433399,0887510221. Константин
  4. Здравей Лими,тук ти пускам един линк да добиеш представа макар и бегла за какво става въпрос.Концепцийте които ще се изучават са доста по-комплексни от това което чуваш тук.
  5. Организирам курсове по концепций от южноиндийската култура.Тези похвати могат да са от полза на всякакъв тип музиканти.Интересно е за вас,метъл маниаци и за вас джаз експериментатори.За хора които искат да преминат отвъд границите на Кандирия,Мешуга,Кинг Кримсън.Такива концепций са използвани още от хора като Арнолд Шомберг,Игор Стравински,Бела Барток,Франк Запа и много други!Очаквам вашите коментари!
  6. Здравейте, казвам се Константин Добрев.Възпитаник съм на ДМА"П.Владигеров" и Държавната консерватория в Амстердам.Преподавам най-различни дизциплини като бас китара,контрабас,китара,хармония на пиано,солфеж и др.Независимо от нивото ви,независимо от интересите ви.
  7. Ха така Пепи!Добра стига приятелю.Радвам се да те намеря тук!Хей момчета и момичета,ако наистина си търсите добър учител по китара не търсете повече,това е човека!
  8. ООопа,забравих че тук се пише на кирилица,автоматично се отплеснах и забравих да превключа.Та ако не си получила предното ми съобщение,Казвам се Константин и съм от Варна,ако искаш можем да се обучаваме чрез скайп ако имаш камера!мога да ти помогна за много неща и главно това което ти търсиш.Пиши ми за решението си!
  9. Ехоо,има ли някой запален за знания и умения музикант около Варна!Някой,който е стигнал до предела на знанията си и се пита А СЕГА НАКЪДЕ?
  10. Здравейте приятели.Прочетох някои коментари тук таме и виждам различни мнения по въпроса дали да вземаме уроци по музика или не.Е моето скромно мнение не като учител е че когато имаме някой по опитен музикант до нас можем да си спестим мнооооооого ценно време!Най-малкото ако имаме до себе си добър учител той ще ни обърне внимание на неща за които никога не бихме се замислили.Представете си го така,имаме един път за вървене дали с учител или без той е дълъг и труден а и има много разклонения.Добрия учител само ни дава указания по кой път да свием на дясно или на ляво или да пордължим на пред.Т.е.учителя ни служи за водач към целта която сме си поставили.Ако той е добър ще ни спести време,ако не е просто може яко да ни заблуди.Помнете драги колеги,има и самоуки музиканти на този свят,но никой не е станал самоук и добър който да не се е повлиявал или не е слушал други музиканти или не е свирил с по-добри от него. Успех
  11. Здравей,цената на уроците е 20лв. независимо от времетраенето на урока.За дни трябва да се чуем за да се уговорим.0886255700 Константин.
  12. Чудя се дали във Варна въобще има басисти!Ехоо,има ли някой там който да е заинтересуван от този инструмент!
  13. Здравей, зависи какви са твоите интереси и каква музика свириш.Можем да работим във всяка сфера.Поп,Метал,Пънк,Алтернатив,Блуз,Джаз,ако щеш кънтри и класика можем да свирим.разбира се уроците ще включват и опознаване на инструмента технически с най различни упражнения,но все пак трябва да ми кажеш какви са твоите интереси за да знам какво точно ти трябва.Най добре да се срещнем и да поговорим и да посвирим.Какво ще кажеш?телефона ми е 0886255700 Константин.До скоро.
  14. Здравейте, Казвам се Константин Добрев.Преподавател съм по Бас Китара,хармония,импровизация,анализ,елеметарна теория,и куп други работи. Завършил съм Държавна Консерватория Панчо Владигеров и Държавна консерватория,Амстердам! Възраста на учениците няма значение.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.