arebegai Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 (Редактирано) Айде малко глупости преди почивката за Световното. Стара градска в 3/4 Сериозно,не знам какво е това,ама ме кефи. Иии тук влизам за пръв път с тая биволица,Кремоната на баща ми.Дивашка китара!Как сте свирили на такива не знам.Отвратителни са!Напъхах микрофонче за скайп директно в кутията и хоп - имаме звук! На моменти съм постигнал натурален овърдрайв,щото някоя звукова вълна е треснала микрофона фронтално.Има пикове до +267 dB,жестоко е! Биволицата Редактирано Юни 10, 2010 от arebegai Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 ех, този Иван беее много ми хареса Кремоната, че и композицията; морско ми звучи, "Синьо лято"-вско, може би защото сега съм на "морска" вълна... много свежо Цитирай
Tozi Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 Ванка - извади звук като един същински Джанго Райнхард!Густо! Цитирай
arebegai Отговорено Юни 10, 2010 Автор Отговорено Юни 10, 2010 (Редактирано) Благодаря за благите думи! Трака е много як,особено в 3/4 направо лъха на дворцова забава. ...край морето... Ама усетихте ли накрая отчаяния опит за бендове? Тия найлонови струни що така се търкалят по грифа?Нещо нема сцепление. Редактирано Юни 10, 2010 от arebegai Цитирай
Tozi Отговорено Юни 11, 2010 Отговорено Юни 11, 2010 Като не става с бендове - приплъзвай от единия тон до другия- така ще звучиш по-джазово. Цитирай
N1cksoN Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 Мен пък ми звучи френско.Като стар френски филм.Чернобял. Деца си играят...романтика...Ех solo Посредата направих една грешка! Шегувам се. Просто толкова си мога. Поздрави на автора! Много хубав инструментал. Много критика ми се насъбра напоследък и имах нужда да разпусна след работа. Мерси за което! Цитирай
arebegai Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 Ами то си е френско. Не съм му автор (вероятно си чул шума от микрофона и си забелязал,че в инструментала няма такъв) ,това е бекинг трак за упражнения - броенето в началото съм го изрязал,щото ме дразни.Другото е мое творение. На каква китара свириш,Yamaha ли е?Шегувам се - знам,че е саксофон.Докарал си атмосферата на Париж - карети вървят,някой пече кроасани,дами въртят чадърчета,Квазимодо току се провикне от катедралата -"Есмералдаааа,нямам два еднакви чорапааа..." - а мосю Пари сен Жармен дьо Нотр Дам Оливие Бланш дьо Пютен Натюрел си прави маникюра в компанията на два лионски гълъба и един скорец от Дижон,дошли на секс-туризъм в столицата. Само ако не беше тая грешка в средата... Цитирай
N1cksoN Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 На Ямаха свиря - MO6. Много интересно се получи това акордеонче - прееба ми се стерео кабела и звукът му стана по-мек и с по-малко атака. То затова има и шум при моя запис - ако кабела си беше наред нямаше да има брум. Иначе оригиналната бленда(с оправен кабел) звучи по-скоро като за народна музика. И биволицата много хубаво обажда - ритмично и много на място. Представям си как си се измъчил - с тия широки грифове дето са ги правили преди Цитирай
arebegai Отговорено Юни 17, 2010 Автор Отговорено Юни 17, 2010 Аз си мислех,че е истински акордеон,между другото.Много добре звучи. Ама си е скъпичък тоя кийборд. Колкото до грифа на Кремоната - не е проблем,че е широк.Средният ми пръст е 9,8 см,а от дланта до върха му са над 20 см.Кофти е,че покритието му е доста изтъркано и не се пързаля (за грифа става въпрос).Дискомфортът идва от много високия екшън на струните,но и с това се свиква.Така като се замисля,с малко напън от всяка китара излизат звуци. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 с малко напън от всяка китара излизат звуци. ...то с напън не само от китарата ще излизат Цитирай
arebegai Отговорено Юни 17, 2010 Автор Отговорено Юни 17, 2010 ...и след това идва прословутата реплика "Мамо,мамо,виж-пръднах лайно!". Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 (Редактирано) :Х.... ебати тъпите сайтове... един линк не може да пуснем като хората... само грешки... http://soundcloud.com/old_shetarhand/quicky-2 Ето Още един опит... с тез линкове... Тона на китарката е отвратителен, ама нямах времето и желанието честно казано да седна да си играя за някакъв по благ.... Едно време един майстор бояджия обичаше да казва "Който не му харесва - няма вкус" Се пак джем е.... въпроса е да се разпиша и аз... Kачество ... Maybe Next Time... Редактирано Юни 25, 2010 от Old_Shetarhand Цитирай
arebegai Отговорено Юни 25, 2010 Автор Отговорено Юни 25, 2010 ^^ Ако имаш проблеми с качването в Soundcloud,пробвай през този линк: http://soundcloud.com/upload#old-skool Би трябвало да глътне файла веднага. Цитирай
Recommended Posts