bo_yan Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Седнах аз да я драсна таз пиеска, пък рекох да посетя тубата да чуя другите как я интерпретират аджеба.. Е на е тоя фъстък налетях.. ..че и Дебюси свири... ...Бах... ...Бетовен... ...а тая пръдла- 5 годишна... Тия от утробата ли почват да свирят.. Цитирай
arebegai Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 (Редактирано) Това ме втрещи бе човек! Азиатчето глей к'во е дребно,сигурно пръстите са му миниатюрни,ама като видиш какво прави...Това са психопати. Редактирано Юни 9, 2010 от arebegai Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 На неговите години колко фунийки съм правил. Редовно бях и с ожулени колене. Готино свири хлапака, но си пропилява детството с музика. Това ми е мнението. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 М'чи то е нормално вече бре! Във втори клас учат уравнения с две "безизвстни", свирят Бах, Бет'х'овен, играят шах, табла, белот. Демек каквото кажат мама и тати, щото са имали кофти младини . Без лоши чувства и аз съм родител, но не искам дъщеря ми на 3 години да е виртуоз на гореспоменатите игри! Цитирай
Nordon Отговорено Юни 22, 2010 Отговорено Юни 22, 2010 Е, надявам се поне на малката да й е приятно да свири. В крайна сметка това е важното, щастието. Особено в детството. Цитирай
Recommended Posts