Vlado_Abroad Публикувано Февруари 13, 2006 Публикувано Февруари 13, 2006 Вчера пристигна новата придобивка-ето тази хубавица: Реших да и направя малко тестче върху един модален бекинг трак: D'Angelico Excels @ Modal Tests Приятно слушане и се извинявам предварително за "ръждясалата" и нескопосана техника на моменти,но тия тези нови Томастик Инфелд Джордж Бенсън струни направо ми разказаха играта Владо Цитирай
synchu Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 (Редактирано) честито! супер е Много топъл, балансиран и хубав звук. ps. Томастик са много добри струни, бтв... жалко че в БГ им няма китарната линия, та трябва човек да се снабдява от странство... Редактирано Февруари 13, 2006 от synchu Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 Честито за придобивката Звукът кефи Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 Честито!!!Голяма красавица е,а и звучи жестоко!!! :wow: Цитирай
Geo Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 Много ми хареса и звукът и изпълнението. Цитирай
goal Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 Супер е китарката. Много 'woody' звучи. Цитирай
hellfire Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 е няма как да не се чуе ... нали съм фен вече .... Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 (Редактирано) Мани , мани .............. ебаси инструмента , но сам знаеш че нямаше да е така ако и ти не бичеше толкова маняшко ... Добра китара в добри ръце!!!!!! Честито и от мене!!! Редактирано Февруари 15, 2006 от DeathZone Цитирай
Recommended Posts