Alex.Drums.World Отговорено Юни 10, 2010 Автор Отговорено Юни 10, 2010 Я и Травис Смит свирил с такива .... хаха не знаех . Видях че исползваш VIC FIRTH, те как са? казаха ми че са много издаржливи... Цитирай
vihro Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 Избора на палки е индивидуално нещо,дъвкано е много пъти.Отиди в близкия музикален магазин и пробвай! Цитирай
mybata Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 (Редактирано) Ами vic firth са си vic firth.За мене тва са най-добрите палки, удобни са и са много издръжливи. (Извинявайте за офтопика) Редактирано Юни 10, 2010 от mybata Цитирай
vihro Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 ^Същото мога да кажа за Vater и Regal Tip. А доста хора и за Pro Mark.Влизаш в магазина и пробваш-това е Цитирай
Alex.Drums.World Отговорено Юни 10, 2010 Автор Отговорено Юни 10, 2010 Аз просто се информирам, аз ползвам Про Марк, и ми казаха че Вик Фирт са много издаржливи за това питам . А и в Испаня по магазините много много не дават да пипаш... не сам и питал де, но са големи скръндзи... Цитирай
Recommended Posts