Geo Публикувано Февруари 11, 2006 Публикувано Февруари 11, 2006 И накрая искам да предложа на вашето внимание любимата ми композиция "Земята на Драконите". http://geoalexiev.tripod.com/sitebuilderco...fthedragons.mp3 Цитирай
TONY Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 добро е кажи в кое парче изполваш роктрона - и изобщо направил ли си нещо с него тук не съм сигурен - но бягащите прекусии според мен май са изнесени повече от необходимото - и пробвай да им стесниш панорамата - с цел да не пречат на мелодията слушам на слушалки - така че може и да не съм прав нака още някой да си каже мненито Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Тони е прав за панорамата и нивото на перкусиите!Иначе много еклектично звучи,кефи ! Владо Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 GEO парчето е яко може би трябва да усилиш баса малко повече иначе на мониторите ми в работата звучи добре за перкусиите си звучът добре но баса определено го вдигни мъничко все пак той солира и води мелодията Пък си го и изпипал както винаги и не го крий Цитирай
Geo Отговорено Февруари 13, 2006 Автор Отговорено Февруари 13, 2006 (Редактирано) добро екажи в кое парче изполваш роктрона - и изобщо направил ли си нещо с него тук не съм сигурен - но бягащите прекусии според мен май са изнесени повече от необходимото - и пробвай да им стесниш панорамата - с цел да не пречат на мелодията слушам на слушалки - така че може и да не съм прав нака още някой да си каже мненито Роктрона използвам сега в новите ми неща,които още не съм завършил. Относно звука- за съжаление нищо не мога да коригирам защото парчето вече е издадено,но ще си взема бележка за следващите ми проекти. :read: Редактирано Февруари 13, 2006 от Geo Цитирай
Geo Отговорено Февруари 13, 2006 Автор Отговорено Февруари 13, 2006 Тони е прав за панорамата и нивото на перкусиите!Иначе много еклектично звучи,кефи ! Владо Благодаря за оценката.Както винаги си казвал Алесисът ме подвежда,но за сега ще е така. Цитирай
Geo Отговорено Февруари 13, 2006 Автор Отговорено Февруари 13, 2006 GEO парчето е яко може би трябва да усилиш баса малко повече иначе на мониторите ми в работата звучи добре за перкусиите си звучът добре но баса определено го вдигни мъничко все пак той солира и води мелодията Пък си го и изпипал както винаги и не го крий Много се радвам,че си обърнал внимание на това парче.Както казах то ми е едно от любимите правени само с басове.Както писах по-горе не мога да коригирам траковете,но забележките ти са много уместни. Няма как трупам опит. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 Много е идейно и, макар и останалите, пуснати наскоро от тебе да ме радват, това ме убива от кеф, Гео!!! Ако щеш ми вярвай, но това е най-гениалната употреба на бас и перкусии, която съм чувал. Браво! Цитирай
Geo Отговорено Февруари 15, 2006 Автор Отговорено Февруари 15, 2006 Много е идейно и, макар и останалите, пуснати наскоро от тебе да ме радват, това ме убива от кеф, Гео!!! Ако щеш ми вярвай, но това е най-гениалната употреба на бас и перкусии, която съм чувал. Браво! Това е много висока оценка.Не знам на този етап дали я заслужавам. Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 Аз и тука да драсна нещо. Линка май не бачка в момента , Гео. Иначе целия албум е убиец. Ако някой иска да притежава този албум при мен има , така че ако ви кефи такава музика обадете ми се и ще имате целия албум. Цитирай
Geo Отговорено Февруари 15, 2006 Автор Отговорено Февруари 15, 2006 Роска,благодаря ти за резюмето. Оправих линка. Цитирай
Geo Отговорено Февруари 15, 2006 Автор Отговорено Февруари 15, 2006 Tripod error Оправено е. Извинявам се за неудобството. Цитирай
Recommended Posts