Gee Tee Age Публикувано Февруари 11, 2006 Публикувано Февруари 11, 2006 с класическа съм,3 пластмасови и 3 железни,на 3 дни е,кога няма да се оправя с настройка и ще се наложи да се сменят и колко струва т едни прилични струни?
npace Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 сменяш ги когато започнат да фалшивеят или да са ти неудобни да свириш към 10 лева до колкото помня има разни струни
Ziggy Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 1. и 6те са пластмасови 2. като кирясат, и загубят еластичност 3. 10 лева.
chocho Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 3 пластмасови и 3 железни Не че не съм виждал ама е необичайно за нова китара.
stratocaster Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 3 пластмасови и 3 железни Не че не съм виждал ама е необичайно за нова китара. момчето каза нещата точно както са. струните са пластмацови. просто дебелите са оплетени с мед (или месинг - поправете ме ако греша) и затова се е заблудил че са метални. всъщност отвътре са с пластмасови нишки
chocho Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 3 пластмасови и 3 железни Не че не съм виждал ама е необичайно за нова китара. момчето каза нещата точно както са. струните са пластмацови. просто дебелите са оплетени с мед (или месинг - поправете ме ако греша) и затова се е заблудил че са метални. всъщност отвътре са с пластмасови нишки Незнаех. Аз си мислех, че са изцяло от найлон. :wall:
Gee Tee Age Отговорено Февруари 11, 2006 Автор Отговорено Февруари 11, 2006 3 пластмасови и 3 железни Не че не съм виждал ама е необичайно за нова китара. момчето каза нещата точно както са. струните са пластмацови. просто дебелите са оплетени с мед (или месинг - поправете ме ако греша) и затова се е заблудил че са метални. всъщност отвътре са с пластмасови нишки Незнаех. Аз си мислех, че са изцяло от найлон. :wall: и аз не знаех че има такива,какво ли представляват истинските железни...сигурно вадят цинков звук.е колко ще изтрят при положение че обичам да свиря на една струна и непрекъснато влача затиснати струните нагоре надолу по грифа? а и какви са тия бели цепки и мехурчета в нишките и лошо ли е това
NitroBGA Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Момчета има три теми по въпроса и един сайт. Ще се постарая в скоро време да направим сайта блезтящ и да го има на по-видно място.
KingdomX Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 аз моите ги сменям на всеки 2 месеца.Горе долу за толкова време се износвати и не стават за нищо
Wheels_of_Fire Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Тей и тей е отворена темата та да питам какви струни бихте предпочели, Фендер 9-ки, или Д'адарио 10-ки за свирене на рок. Понеже в момента мога само тея да си купя...какво бихте предпочели? Извинявам се, че е малко извън темата.
Wheels_of_Fire Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 Мерси ама в Шумен няма такива, а ще ми излязат двойни, ако трябва да ходя до Варна за тях.
Recommended Posts