the_gorer Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 Хаха, тия ако направят балада, аз ще се прекръстя на Махмуд-ал-Сюлеймани. Цитирай
trendkiller Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 (Редактирано) Абе младеж ,стига глупости 666bpm и свирели "адекватно" на всеки такт китарите ... :think: Шестнайсетини на 180 bpm са 12 ноти в секунда ,моеш и сам да си го сметнеш по колко ноти (приблизително) свирят тея пичове на НЯКОЛКО такта ... П.П. Освен ако целта има не е да свирят само цели ноти ,но не виждам защо си усложняват живота с толкова математика Редактирано Юни 1, 2005 от trendkiller Цитирай
AXE Отговорено Юни 1, 2005 Автор Отговорено Юни 1, 2005 BPM=Beats Per Minute т.е. темпо 666 означава 666 удара(четвъртини) за една минута. Което прави 11,1 четвъртини. 22,2 осмини и 44,4 шестнайсетини за една секунда. Приятно свирене... В крайна сметка тва си е чиста проба позьорство. Нама нищо общо с музиката Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 666 бийта в минута са около 10 бийта в секунда. При tremolo picking (това най-много се ползва в бруталния дет-грайнд) дори и начинаещ може спокойно да удари 10 четвъртини в секунда, така че няма позьорство - вземете перцата и пробвайте. Момчетата са супер яки и не биха пускали вицове по интервютата. Позьорите ги търсете при китаристи с ей такива егота (Малмстийн и прочее) При 666 BPM може да се свирят и балади, но тогава се получава това, за което спомена АХЕ - един тон ще продлжава няколко такта. Цитирай
AXE Отговорено Юни 1, 2005 Автор Отговорено Юни 1, 2005 Като не е позьорство, защо свирят в такова темпо. Първо е хипер бързо, и второ е точно 666 Откъдето и да го погледнеш, това си е чиста пробра позьорство. Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 Е, айде сега... Мейдън защо имат песен "The Number of The Beast"? Позьори ли са, че пеят за трите шестака? Числото 666 е зло и затова куци и сакати, гърбави, ръбати метъли го ползват за какво ли не. Че е бързо, бързо е, но има и още по-душмански банди с още по-бързо темпо. Я пусни Малмстийн да си свири скалите на 300 BPM :green: :green: :green: Цитирай
trendkiller Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 Става въпрос ,че няма нужда от такова бързо темпо .Ако е за символиката само (очевидно) ок ,но иначе не виждам смисъл . Цитирай
AXE Отговорено Юни 1, 2005 Автор Отговорено Юни 1, 2005 Ми при Мейдън точно си е казано в текста на песента, но не са напомпали изкуствено темпото, за да изглеждат по зли или нещо такова. Цитирай
pacman Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 Току що имах смелостта да ги чуя тези Fuck I'm Dead, ей така от любопитство, (бедната ми психика не издържа твърде дълго), и мога да ви кажа, че има немалко живи барабанисти, които свирят почти с такова темпо- някои oldschool hardcore групи примерно (е, сигурно не успяват да са точни като метроном). Мисълта ми е че е постижимо- и без дръм машина Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 Даааа, като цяло барабаните им не са кой знае какво. Само касите им на някои пасажи просто няма жив човек, дето да ги изкара. Цитирай
trendkiller Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 Бе не говорим за колко ноти в секунда е физически възможно да се изсвири ,а до колко темпо 666bpm има практически смисъл. П.П. Парчето "Stabwound" на Necrophagist почва с едни нечовешко бързи каси :twisted: Цитирай
phile Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 преди две седмици гледах бившия барабнист на Helmet live... хехехех моята дръм машина има много хляб да яде да го стигне по точност и компютъра и той ... по-програмирано и все пак жестоко звучене не бях слушал от мноооого мнооогоо време Цитирай
IvanDTr Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Абе хора, Що за разговор водите? Като искат да си трошат пръстите - нека си ги трошат, но не мисля, че това е критерий, по който може да се определи дали една музика е хубава или не. Ако това беше така, щяха да включат музиката в олимпийските игри, като кросова дисциплина! Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Иване, евалата прав, както винаги. Пуснете си Sade, айде, че тука нали всички слушат DT те тва на диск и на концерт нема особена разлика нали Цитирай
Hayasco Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Абе хора,Що за разговор водите? Като искат да си трошат пръстите - нека си ги трошат, но не мисля, че това е критерий, по който може да се определи дали една музика е хубава или не. Ако това беше така, щяха да включат музиката в олимпийските игри, като кросова дисциплина! >>>> колкот по бърже свират ,толкоз по- бърже че свърши което си е голям плус за публиката дето слуша милата Цитирай
Recommended Posts