stomanow Публикувано Юни 1, 2010 Публикувано Юни 1, 2010 Още един смел опит от мен,не стига че ми е трудно за свирене ами и в записите хич не ме бива . http://www.4shared.com/audio/4ZiI8sMQ/VINNIE.html 1 Цитирай
bluelemon Отговорено Юни 3, 2010 Отговорено Юни 3, 2010 (Редактирано) Бравус! Знам го да го свиря и аз, но не съм много доволен от свирнята си. Парчето изглежда лесно, но е доста технично за свирене. Имаш неточности леки на няколко места, но бял кахър са. Може и аз да го запиша някой ден Примерно като ми пристигнат новите адаптери. П.С. Между другото в албума Out of nowhere има много яки неща за свирене. Редактирано Юни 3, 2010 от bluelemon Цитирай
stomanow Отговорено Юни 3, 2010 Автор Отговорено Юни 3, 2010 Мерси ,то и аз хич не съм доволен от свирнята си,ама ако чакам да се харесам не трябва да кача нищо никога ,така че записвай и пускай .Иначе "out of nowhere " най-ми харесва от албумите на Вини,ама не съм се пробвал на нищо оттам. П.С.Ако някой има бекингтрак на цялото парче(morning star) нека пише,че аз успях да намеря само този,а в него липсва часта със солото. Цитирай
bluelemon Отговорено Юни 4, 2010 Отговорено Юни 4, 2010 Имам няколко бактрака, като се прибера ще видя със сигурност кои и колко са дълги и ще ти пиша да ти пратя. Цитирай
dedomito Отговорено Юни 4, 2010 Отговорено Юни 4, 2010 Идеално се е получило , бравус !!! Може би една идея повече риърб на китарата и ще стане супер . Хубаво е , че свириш парчета които ти подобряват и техниката . Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Юни 4, 2010 Отговорено Юни 4, 2010 Добре е парчето.АКо можеш запиши го пак ,след като го посвириш. Съкратил си го малко. Цитирай
stomanow Отговорено Юни 5, 2010 Автор Отговорено Юни 5, 2010 dedomito,ми то си е като упражнение това парче,скали и арпежи само.Demon_A_Go-Go,съкратил съм го,защото такъв е бекингтрака,който намерих-съкратен . Цитирай
Recommended Posts