CorvusCorax Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Корвуса май това имаше предвид? Именно. Аз лично предпочитам да се лекувам с билки или апитерапевтично. А вие, колеги? Цитирай
Niilo Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 Аз намирам решение в лукчетата... няма такова хапче, ей! Сгрява наистина добре гърлото. Моите фаворити са тези билковите, едни такива в зелени пакети. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Що не пробваш да замениш лукчетата с млечни карамелчета - ефекта е поразителен! Цитирай
ronia Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Що не пробваш да замениш лукчетата с млечни карамелчета - ефекта е поразителен! Да, да! Карамелчетата са истината! Между другото се чудя дали в тях няма повече захар даже, отколкото в лукчетата, но пък толкова ми харесват... Цитирай
vlex Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Ем въпреки че не съм вокалистче съм забелязал че като ме боли гърлото близалките на Чупа Чупс (не се смейте ей ) мн успокояват гърлото Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Може да е от самото смучене, защото аз откривам, че всякакви бонбони ми действат добре! Цитирай
vlex Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Най-вероятно самото слюнкоотделяне успокоява гърлото, защото не е само при тебе действието на бонбоните Естествено най-добре за мен си действат млечните карамелчета и близалките Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Освен да си направим фен клуб МЛЕЧНО КАРАМЕЛЧЕ? Дата и място на учредяването - вж. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=8872 Цитирай
Recommended Posts