Spoke™ Публикувано Май 30, 2010 Публикувано Май 30, 2010 Хора не знам дали темата е за тук, но така прецених. Та искам да ви помоля да ми дадете табове на български балади за кухарка, ще съм ви много благодарен. И да не са адски трудни. Благодаря ви предварително. Цитирай
TodorTodorov Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 akordite.com повечето са акордаджийски и не би трябвало да те затруднят Цитирай
Spoke™ Отговорено Май 30, 2010 Автор Отговорено Май 30, 2010 Там пробвах, но като отворя сайта ми изписва ето това- Цитирай
TodorTodorov Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 http://peisyrce.hit.bg/ я виж тук Цитирай
Fallenblood Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 така излиза, когато качват нови песни в сайта - той е мега некадърно направен... или са му спрели хостинга, де да знам? принципно за ден-два се оправя (: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 Дюд, да не са ти спрели нета? При мен Акордите дава същата грешка, но Пей Сърце бачка. Цитирай
Spoke™ Отговорено Май 30, 2010 Автор Отговорено Май 30, 2010 Дюд, да не са ти спрели нета? При мен Акордите дава същата грешка, но Пей Сърце бачка. Ау, оправих се, пей сърце бачка и при мен. Благодаря ви на всички момчета! Цитирай
Recommended Posts