ivo enev Публикувано Май 30, 2010 Публикувано Май 30, 2010 Здравейте , желая да си взема един от двата адаптера но се чудя кое ще е по добре .Този 81TW от инфото му разбрах че ,става и като единичен .Чудя се по какъв начин се превключва на такъв -би ли ми обяснил някой . Дали наистина си струва да се вземе .Разликата в цената не е проблем ,обаче 81 ТW има малка разлика в размера-дали ще е проблем . Има ли някой да е с такъв -нека си каже . Иначе свиря Helloween,Metallica ,Testament напоследък се опитвам и Masterplan . Цитирай
Yo The Real Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 Не знам за размерите, деленето на сингли е една от най-яките функции - кеф ти железария, кеф ти направо акустичен звук. Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 81TW се дели на single,dual с помоща на потенциометрите.До колкото прочетох потовете се дърпат и така става деленето,както при Schecter-рите.В самия адаптер има 3 малки адаптера,които управляваш(всичките са активни).Аз лично имам 81 и съм страшно доволен от него,но аз свиря предимно доста груби ритми (той работи само в двоен режим) Ето един линк направо от сайта,всичко е описано пределно ясно стига да разбираш езика Тези адаптери притежават доста сериозни изходни нива,трябва да знаеш.Като монтирах моя 81 се наложи да намалям доста гейна от процесора ми и като цяло през всичко където се бучна.Размерите на EMG81 са стандартни и се монтира без проблем! Цитирай
serengeti Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 (Редактирано) За размера от линка който е да Necrophagist: The 81-TW is taller than the typical EMG Pickup, Be sure to it will fit in your guitar before you start the installation. Значи трябва да имаш 1.07 см на дълбочина при винтовете за да се събере. Редактирано Май 30, 2010 от serengeti Цитирай
ivo enev Отговорено Юни 1, 2010 Автор Отговорено Юни 1, 2010 Благодаря на отзовалите се .Схемата е много подробна. Вече реших да си взема 81 TW - ще ми бъде интересно с него . Цитирай
Recommended Posts