Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся уроци по китара в гр.Бургас


Recommended Posts

Здравейте!Разгледах обстойно този раздел,но така и не намерих информация за частни учители по китара в град Бургас.Намерих за други градове,като Пловдив,Варна и София,но не и за Бургас , така че моля ви да ми помогнете.Кажете някой частен учител който да ме научи да свиря,а не само да ми зема парите и накрая нищо.

П.П:Трябва ми учител който да ме специализира в метъл жанра,не търся такъв който е специалист в джаз или рок жанра,трябва ми специалист в метъл жанра.Ако знаете някой напишете инфо в което се вкючва информация за името му,парите които зима за час,също и адреса и телефона за връзка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбирам те с това за другите стилове, но знай, че много от нещата, които се ползват там, могат да са ти страшно полезни и в метъла. Неслучайно добрите метъл китаристи свирят добре и блус/джаз/класика. Вероятно имаш основателна причина да го напишеш, но все пак исках да ти обърна внимание и да си помислиш отново. По-важно е да уцелиш правилния за теб учител, отколкото какъв да е учител точно в "твоя" стил. ИМХО. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да прав си,но търся такъв учител който да ме специализира в метъла,смисъл няма лошо и да ми покаже някоя друга джаз/блус техника,но искам конкретно в метъла да ме специализира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.