The_tormentor Публикувано Май 28, 2010 Публикувано Май 28, 2010 Здравейте!Разгледах обстойно този раздел,но така и не намерих информация за частни учители по китара в град Бургас.Намерих за други градове,като Пловдив,Варна и София,но не и за Бургас , така че моля ви да ми помогнете.Кажете някой частен учител който да ме научи да свиря,а не само да ми зема парите и накрая нищо. П.П:Трябва ми учител който да ме специализира в метъл жанра,не търся такъв който е специалист в джаз или рок жанра,трябва ми специалист в метъл жанра.Ако знаете някой напишете инфо в което се вкючва информация за името му,парите които зима за час,също и адреса и телефона за връзка. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 28, 2010 Отговорено Май 28, 2010 Разбирам те с това за другите стилове, но знай, че много от нещата, които се ползват там, могат да са ти страшно полезни и в метъла. Неслучайно добрите метъл китаристи свирят добре и блус/джаз/класика. Вероятно имаш основателна причина да го напишеш, но все пак исках да ти обърна внимание и да си помислиш отново. По-важно е да уцелиш правилния за теб учител, отколкото какъв да е учител точно в "твоя" стил. ИМХО. Цитирай
The_tormentor Отговорено Май 28, 2010 Автор Отговорено Май 28, 2010 Да прав си,но търся такъв учител който да ме специализира в метъла,смисъл няма лошо и да ми покаже някоя друга джаз/блус техника,но искам конкретно в метъла да ме специализира. Цитирай
Recommended Posts