Viara Ivanova Публикувано Май 28, 2010 Публикувано Май 28, 2010 Преди няколко дена свирихме с бандата в кафето на един театър дето свирихме преди 2 години по Коледа. Хората от екипа, занимаващ се с звука и филмирането на концертите ни изненадаха много приятно с едно ДВД от гига там, та реших да споделя едно от видеата Мястото е teatro Acert, Tondela, датата мисля е 26ти декември 2008, песента се казва Приятно гледане/слушане. Цитирай
vanboy Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 Атрактивна си,Вяра,музикална и..това сладко гласче де'т го вадиш,направо кефиш! Цитирай
Басурендер Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 Не знам! Мен ми харесва всичко , което пускаш. Много силно присъствие на сцената!Желязна си! Страхотно изсвирен бас!Много мисъл и готин глас! Дай ми адреса на най-близкия твой фенклуб. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Май 31, 2010 Автор Отговорено Май 31, 2010 хехе радвам се, че се кефите фенклуб...освен някой специален "бабешки" хахаха с общински акордеон и фелдшер (за всеки случай). Ако имаме някакви фенове/фенки то те са много културни и под прикритие хахах за целта за пътуването до Бг съм си стегнала една фендерска тениска с надпис : Musician looking for groopies Цитирай
Sad But True Отговорено Май 31, 2010 Отговорено Май 31, 2010 Китарката ти е малко голяма, но ти стой добре (във всяко отношение) . Много яко забивате. Ами да те питам, след икебаната отвръща на удара, ще има ли завръщането на сухите съчки ? Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Май 31, 2010 Автор Отговорено Май 31, 2010 хаха хич не е голям Басот (нищо че ми стига до брадичката , просто ми е височок коланот. за Икебаната...както е казал Бай Ганьо: Имал си бол време за губене, загубил си го... за момента, свободното време е кът, съчки нема да правим Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 31, 2010 Отговорено Май 31, 2010 Гот ино! Е това нахъсено и категорично поведение ми пълни душицата тамън! (И добре, че повечко теб са те снимали... ) Цитирай
Sad But True Отговорено Юни 1, 2010 Отговорено Юни 1, 2010 за момента, свободното време е кът, съчки нема да правим Их, 'начи, тъй са надявах......... Цитирай
Polyphone Отговорено Юни 20, 2010 Отговорено Юни 20, 2010 Пълните душата, моме!!! :hysterical: Колегите българи ли са ? Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 21, 2010 Автор Отговорено Юни 21, 2010 мерси почти са българи да ти кажа... *пият ракия, *ядат шопска салата, *кефят се да им гледаш на кафе (куршуми на съм предлагала да лея засега ) *ядат баница (и всеки път търсят късмети вътре ) *ядат мусака *обичат 2л.Каменица(щото е 2л. ), *обичат бонбони "Лакта" (благодарение на Митака на сестра му) *знаят за Икебаната, *носят мартеници( и си ги търсят!! тази година замалко да забравя покрай изпитите) *знаят защо не ми е приятно като кажат "Puta madre" *знаят къде е Бургас (това е градът-мечта, в който ще идем да свирим като станем богати ) *Шозе научи право хоро в Мелник и каза, че виното е почти толкова хубаво като в Галисия *някои от тях при идването през 2008 научиха част от "Ах, морето" : бяхме гости заедно с другите банди на един дом за сираци и децата се бяха подготвили, една от песните им беше тази и моите хора(испано-говорящи) веднага си натъкмиха текста: "Amaretto Amaretto me gustava" иначе по паспорт са 2бр. испанци, 1бр. португалец и 1бр. англичанка Цитирай
ear-ache Отговорено Юни 21, 2010 Отговорено Юни 21, 2010 (Редактирано) Ххахахаха, вече си ги подготвила за живота им тук Редактирано Юни 21, 2010 от ear-ache Цитирай
Recommended Posts