Pinky Отговорено Февруари 9, 2006 Автор Отговорено Февруари 9, 2006 Хей, само аз ли не съм те поздравил?! Резил, резил... Но поправим ЗДРАСТИ съвсем най-официално :hello: Боби Фрип - президент,президент!!! Хайде! Но на коя държава? Според мен трябва да стане нещо като международен президент Понеже ако е само на Англия, ние какво ще намажем? Иначе подкрепям кандидатурата му със всичките си ръце и крака. Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 А здравей и добре дошъл и от мене! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Боби Фрип - президент,президент!!! Хайде! Но на коя държава? Според мен трябва да стане нещо като международен президент Понеже ако е само на Англия, ние какво ще намажем? Иначе подкрепям кандидатурата му със всичките си ръце и крака. Ха,няма да си играем на дребно,я!!! Направо вселенски властелин - и ще го наливаме с пангалктически гаргаробластер! Поздрав с King Crimson - "Eyes Wide Open". Цитирай
Pinky Отговорено Февруари 11, 2006 Автор Отговорено Февруари 11, 2006 Поздрав с King Crimson - "Eyes Wide Open". Връщам, ама с нещо по-"хардкор"- 21st Century Schizoid Man Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 А такааа, колега от СУ, аз съм завършил тамън същия факултет, но Социална Педагогика Драго мий да се видим Леко и умната сред нас ФНПП РУЛЗ! Цитирай
Pinky Отговорено Януари 10, 2012 Автор Отговорено Януари 10, 2012 (Редактирано) 'Ми какво да ви кажа. Ей ме на и мене - пет години след представянето си се завърнах Няма смисъл от нова тема. Казвам едно whazzup на всички, с които се знаем, и едно hya на всички, които от моя гледна точка са нови! PS. Самото представяне не го гледайте, инфото е от 2006-а все пак. Доста промени оттогава. PPS. Не, естествено, че не съм се отказал да правя музика, що за въпрос Редактирано Януари 10, 2012 от Pinky 1 Цитирай
Лими Отговорено Януари 10, 2012 Отговорено Януари 10, 2012 Hya, и от мен, регистриран след теб! Радвам се, че виждам още един заклет фен на Кинг Кримзън и компания, които за мен си останаха най-доброто, което съм чул досега в музиката, а слушам много разнообразна музика включително и изброените от теб по-горе. Тези демони са винаги напред във времето, там където още не е стигнала друга мисъл. Аз не само слушам Кримзън, но свиря и криво-ляво пея доста техни песни. Ето поздрав с едно мое скромно изпълнение. MoonChild И един бонус от друга велика банда Емерсон Лейк и Палмер From The Beginning.Всичко добро и когато желаеш може да посвириме и побъбриме! 1 Цитирай
Pinky Отговорено Януари 14, 2012 Автор Отговорено Януари 14, 2012 С удоволствие свиря с хора, запознати с Кримсън Така че нищо чудно. Btw, Лейк от Емерсън, Лейк и Палмър е Лейк от първите два албума на Кримсън, където изпълнява както вокалите, така и абсолютните си бас-партии, така че връзката между двата проекта си е кръвна. Благодаря за изпълненията, прекрасни са. Вокалите също са твои, предполагам? 1 Цитирай
Recommended Posts