Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Хей, само аз ли не съм те поздравил?! Резил, резил... Но поправим:nono:

ЗДРАСТИ съвсем най-официално:)

:hello:

Боби Фрип - президент,президент!!!

Хайде! Но на коя държава? Според мен трябва да стане нещо като международен президент :)

Понеже ако е само на Англия, ние какво ще намажем? Иначе подкрепям кандидатурата му със всичките си ръце и крака.

Отговорено
Боби Фрип - президент,президент!!!

Хайде! Но на коя държава? Според мен трябва да стане нещо като международен президент :D

Понеже ако е само на Англия, ние какво ще намажем? Иначе подкрепям кандидатурата му със всичките си ръце и крака.

Ха,няма да си играем на дребно,я!!! Направо вселенски властелин - и ще го наливаме с пангалктически гаргаробластер! :)

Поздрав с King Crimson - "Eyes Wide Open".

• 2 weeks later...
Отговорено

А такааа, колега от СУ, аз съм завършил тамън същия факултет, но Социална Педагогика :) Драго мий да се видим :) Леко и умната сред нас :) ФНПП РУЛЗ!

• 5 years later...
Отговорено (Редактирано)

'Ми какво да ви кажа. Ей ме на и мене - пет години след представянето си се завърнах :D

Няма смисъл от нова тема. Казвам едно whazzup на всички, с които се знаем, и едно hya на всички, които от моя гледна точка са нови!

PS. Самото представяне не го гледайте, инфото е от 2006-а все пак. Доста промени оттогава.

PPS. Не, естествено, че не съм се отказал да правя музика, що за въпрос :virtuoz:

Редактирано от Pinky
Отговорено

:godbless: Hya, и от мен, регистриран след теб! Радвам се, че виждам още един заклет фен на Кинг Кримзън и компания, които за мен си останаха най-доброто, което съм чул досега в музиката, а слушам много разнообразна музика включително и изброените от теб по-горе. Тези демони са винаги напред във времето, там където още не е стигнала друга мисъл. Аз не само слушам Кримзън, но свиря и криво-ляво пея доста техни песни. Ето поздрав с едно мое скромно изпълнение. MoonChild

И един бонус от друга велика банда Емерсон Лейк и Палмер From The Beginning.Всичко добро и когато желаеш може да посвириме и побъбриме! :cheers2:

Отговорено

С удоволствие свиря с хора, запознати с Кримсън :virtuoz: Така че нищо чудно.

Btw, Лейк от Емерсън, Лейк и Палмър е Лейк от първите два албума на Кримсън, където изпълнява както вокалите, така и абсолютните си бас-партии, така че връзката между двата проекта си е кръвна.

Благодаря за изпълненията, прекрасни са. Вокалите също са твои, предполагам?