Pinky Публикувано Февруари 8, 2006 Публикувано Февруари 8, 2006 1)nickname: Pinky 2)Възраст: 20 minus 3 months 3)Образование: средно завършено, следвам Специална Педагогика в СУ 4)Вашият инструмент/и: в сатоящата си група съм вокалист и басист. В последните години се концентрирам върху баса, защото съм басист от по-скоро време, докато с вокали се занимавам от отдавна. Не гледам на баса като на опростена китара, защото слушам такава музика, в която басът е раздвижен и разчупен в по-голяма степен от солото. Затова аз съм си поставил за цел да свиря именно по-разнообразни партии. Типичният метъл-бас подход ме дразни. 5)Предпочитан музикален стил: Мога да отговоря. Но наместо да го правя, ще ми е по-лесно просто да изброя петте явления на музикалния свят, създали ме като човек и музикант: Pink Floyd - интелектът. Orbital - красотата. Akira Yamaoka и работата му по Silent Hill - лудостта и мракът. King Crimson - желанието да създадеш нещо без аналог. Това е моят идеал в музиката. Pink Floyd - пълен кръг, събиращ всичко от горните ценности. Всичко започва там, където и свършва - с Pink Floyd. 6)Вашият вдъхновител: Личностите, изковали с годините горните институции - Роджър Уотърс (който, каквото и да ви казват, създаде Пинк Флойд, влагайки живота си в него). Братята Хартнол (които, правейки музика, създадоха течение в електронната музика, носещо рок-атмосферата, в която съм влюбен - 70s psychedelic. Орбитал има душа на рок банда). Акира Ямаока (който направи от най-зловещото и трудно за човешкия интелект хорър-изживяване в историята на литературата, киното и новото поколение игри... още по-трудно и мъчително. Защото го дари с музиката си. Ще се видим в градчето Сайлънт Хил. Всички ще отидем там един ден. Акира Ямаока е проходът). Фрип и компания (които не се дадоха). Тези хора аз наричам учители, понеже никога не съм си имал истински учител. Те ме научиха не как да свиря и пея, а как да чувствам музиката. Как да я изковавам. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: "Black Floyd" - метъл кавъри на Пинк Флойд. "Imploding... 3, 2, 1" - първи експерименти. Implosion - опит за сформиране на банда за постоянна работа с цел пробиване именно с такава музика - псай-рок/метъл. Неуспешен. Naze - засега успешен. Реинкарнация на идеите на Implosion, по-силни от всякога, спокойно работейки над концептуален албум, наместо да се бутаме с 4 авторски и 2 кавъра по клубовете. Всичко с времето си. И, естествено, соловите ми проекти - 4 изцяло готови албума, които няма да видят бял свят преди Naze да го стори, въпреки, че са ми предлагали какви ли не неща. Стилово са... труднички. Смесица от електронна и жива музика, но не електро-метъл, а по-скоро симбиоза между двете поколения псайкъделик - живия и електронния. 8)Странични интереси: Литература, фотография, игри (само ако са изкуство), и въобще всичко, което носи някакъв стил, красота и интелект. Без мода, защото не я разбирам - това са дрехи и нищо повече. 9)В кратце(или с две думи за вас самите): всичко е казано горе. Иначе съм много просто момче. Пффф, кво направих аз бе... Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Добре си ни дошъл!!!! :hello: :hello: :hello: Цитирай
Bo Yan Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 !!!!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: Цитирай
Steppenwolf Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Добре дошъл! И благодаря за качественото представяне! :hello: Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Лелееее добро представяне!!!Добре дошъл! Цитирай
cfqtka Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Без мода, защото не я разбирам - това са дрехи и нищо повече. можем да поспорим по въпроса като естествено не говоря за тази "мода" която се консумира от плиткоумното мнозинство Цитирай
pacman Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Добре дошъл и от мен! И още веднъж - за представянето! Цитирай
Pinky Отговорено Февруари 8, 2006 Автор Отговорено Февруари 8, 2006 Голямо БЛАГОДАРЯ на всички! Повече Псай-рок! @cfqtka - няма да стане спора, защото, както казах - не разбирам модата. Не казвам, че не разбирам от мода (което също е вярно), а казвам, че не разбирам модата като такава. Тоест, както казах - за мен това са дрехи. Аз не казвам, че по принцип има нещо лошо. Казвам, че за мен е черен въпрос. Така че няма какво да спорим. Я по-добре си пусни Dance With Night Wind на Akira Yamaoka (ако го нямаш - търси, иначе съм ти обиден ). Цитирай
cfqtka Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 ами ако бъдеш така добър да ми я пратиш по кюто ще я чуя а пък модата е изкуство според мен...аз така я виждам...тва исках да кажа просто Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 (Редактирано) Добре дошъл и от мен! :hello: Предполагам, че на място като това ще намериш сродни души! И дано престоят ти тук да е истински приятен и безкрайно полезен П.С. Представянето ти е страхотно! П.П.С. Pink Floyd :inlove: Редактирано Февруари 9, 2006 от Yiwigi Цитирай
Pinky Отговорено Февруари 9, 2006 Автор Отговорено Февруари 9, 2006 а пък модата е изкуство според мен...аз така я виждам...тва исках да кажа просто Абсолютно никакъв проблем по тоя въпрос Предполагам, че на място като това ще намериш сродни души! И дано престоят ти тук да е истински приятен и безкрайно полезен Засега е перфектно съчетание на полезното с приятното Колкото до Флойд - викам му BBE (Best band ever) Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Привет! :hello: Боби Фрип - президент,президент!!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Хей, само аз ли не съм те поздравил?! Резил, резил... Но поправим ЗДРАСТИ съвсем най-официално Цитирай
Recommended Posts