Jump to content
Българският форум за музиканти

Електрическа китара 2ра ръка


Spoke™

Recommended Posts

Здравейте хора. Значи от 5- 6 месеца свиря на акустична китара, но взех да мисля за варианта електрическа, защото когато свиря повече от 2 часа на ден на акустичната пръстите адски ме заболяват и не мога да продължавам. Та въпросът ми е да ми препоръчате някоя китарка с усилвателче, на ниска цена, не професионална, и последна молба- знаете ли къде в Пловдив продават 2ра ръка китарка на евтина цена?

Защото сега наближава 1ви юни, а аз се водя дете( на 15 съм) :) и ще ръчкам наще за 1 китарка. Благодаря ви предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=81458

 

Това как е :) За Пловдив ше ти кажат хората от Пловдив.

 

Един съвет - не зарязвай кухарата при покупка на ел. китарка.

 

Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха тръгнах да ти търся из Продавам, но гледам, че и ти си там, най-добре там търси. :) Или пусни една обява в Купувам ел. китарка 150-180лв. гр. Пловдив. Мисля, че ще е най-лесно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Успех в търсенето и ще те помоля да не пишеш с болд шрифт. Няма нужда от украса, за да те разбираме какво пишеш. Мерси за разбирането и промяната, която ще внесеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.